"ge" címke cikkei:

Stockholm a GE membránjain keresztül tekint a jövőbe

Stockholm a GE membránjain keresztül tekint a jövőbe (Cikk)

A GE magyar mérnökeinek segítségével valósul meg Stockholm különleges, 14 szigetre épült városának környezettudatos szennyvízelvezetése. A Stockholmi Vízmű a főváros alatt elhelyezkedő, hagyományos szennyvíztisztító telepét úgy modernizálja, hogy az naponta csaknem 500 000 m3 szennyvíz tisztítását teszi majd lehetővé. A világ legnagyobb szennyvíztisztítójához a GE Water & Process Technologies üzletágának oroszlányi gyára szállítja az új berendezéseket.

Egymástól tanulnak Magyarország ipari csúcstermelői

Egymástól tanulnak Magyarország ipari csúcstermelői (Cikk)

A termelési és működési hatékonyság erősítése révén a térség gazdasági versenyképességének fokozását is célozza az az ipari összefogás, amelyet számos nemzetközi nagyvállalat indított útnak a közelmúltban. A szakmai műhely első találkozóját a GE Power&Water veresegyházi gyárában tartották.

Folytatja a tisztújítást a GE (Cikk)

Agostino Rennát nevezték ki a General Electric (GE) Lighting európai, közel-keleti és afrikai regionális elnök-vezérigazgatójának.

Új vezérigazgató a GE-nél (Cikk)

Peter Stracart nevezték ki a General Electric közép- és kelet-európai régióért felelős vezérigazgatójának.

Amerikai fény a magyar pusztába

Amerikai fény a magyar pusztába (Cikk)

LED-lámpákat kezd gyártani a GE Nagykanizsán, a kormány pedig közvilágítás-korszerűsítési programot hirdet az önkormányzatok részére.

Felvillanyozva az Olimpiai Játékokra

Felvillanyozva az Olimpiai Játékokra (Cikk)

Két kilométer hosszú LED világítási rendszerrel és Magyarországon gyártott energiatakarékos fényforrásokkal ékesítik fel a Tower-hidat a 2012-es Londoni Olimpiai Játékok alkalmából. A Londoni Olimpia partnereként a GE Fényforrás üzletága biztosítja a Tetra Contour LED-es világítási rendszert, ami 40 százalékkal csökkenti a híd díszkivilágításának energiafogyasztását.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS

SENIOR SPECIALIST ENVIRONMENTAL MANAGEMENT AND PERMITTING (F/M/X)

METROLOGY COORDINATOR (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FACILITY MANAGEMENT (F/M/X)

PRODUCTION SUPPORT TECHNICIAN (F/M/X)

Média Partnerek