A Toshiba bemutatta az új SEIYA légkondicionáló rendszert

2019. március 12., kedd, 15:26

Címkék: hűtés hűtéstechnika klíma légkondicionálás légkondícionáló Toshiba

A Toshiba új frekvenciaváltó- és kompresszor technológiáját valamint az R32 hűtőközeget alkalmazó SEIYA egy költséghatékony és csendes megoldás, amely A++ teljesítményt és komfortot biztosít az egész évben.

A kereskedelmi- és lakóépületek nagy hatékonyságú és magas teljesítményű légkondicionálójának piacvezetője, a Toshiba bemutatta új generációs SEIYA lakossági légkondicionáló rendszerét. A japánul «csendes éjszakát» jelentő SEIYA egy új, a Toshiba által kifejlesztett új inverter- és kompresszor technológiát használ, így vonzó áron kiváló teljesítményt és megbízható komfortot biztosít mindenkinek. A vibrációt és a zajt minimalizáló SEIYA energiahatékony A++ hűtési és A+ fűtési teljesítményt garantál, R32 hűtőközeggel töltött, melynek alacsony a globális felmelegedési potenciálja.

A SEIYA beltéri egységek 7 méretben, hűtési üzemmódban 1,5-6,5 kW, fűtési üzemmódban pedig 2,0-7,0 kW közötti teljesítményben kaphatók (Forrás: Toshiba Carrier Corporation)

Innovatív inverter technológia

A Toshiba által kifejlesztett innovatív forgódugattyús kompresszor technológia a kiváló teljesítményt a magas megbízhatósággal ötvözi. Az állandó hőmérséklet biztosítása érdekében az ingadozások minimalizálásával a technológia növeli a hatékonyságot és ezzel párhuzamosan csökkenti a kísérőzajok mértékét. A Toshiba frekvenciaváltós technológiája a SEIYA rendszerben lehetővé teszi a fűtési és hűtési kapacitás szabályozását, a kompresszor sebességének az aktuális szükséglethez igazításával.

A SEIYA kültéri egységek 5-7-10-13-16-18-24k méretben érhetők el (Forrás: Toshiba Carrier Corporation)

Csendes komfort

A zaj csökkentése és a komfort javítása érdekében a SEIYA «Silent» funkciója felére csökkenti a kültéri egység hangerejét (a hangerőt 3dBA-val 43dBA-ra csökkentve). A rendszer így nem zavarja a szomszédokat. A «Quiet» funkció eközben a ventilátor sebességének csökkentésével a beltéri egység zaját csökkenti, biztosítva a pihentető alvást a lakók számára.

Smart AC

A lakásban a rendszer infravörös távirányítóval vezérelhető - de egy intuitív alkalmazással akár az okostelefonról vagy tabletről is irányítható. A Toshiba Home AC Control intelligens alkalmazás lehetővé teszi, hogy otthon és útközben teljes körű felügyeletet gyakoroljunk és szabályozzuk az energiafogyasztást. A komfort így bármikor testre szabható, beállítható a család tökéletes hűtési vagy fűtési igénye függetlenül attól, hogy hol tartózkodunk. Ez útközben is könnyű hozzáférést biztosít a légkondicionáló rendszer vezérléséhez. Az egyszerűen használható alkalmazással ideális hőmérsékletet biztosíthatunk otthonunkban, ellenőrizhetjük a rendszer állapotát és beállíthatjuk a komfortfokozatot.

Toshiba AC HOME vezérlés lakóépületekhez: az alkalmazás Android és iOS okostelefonokhoz letölthető a Google Playen vagy az App Store áruházakból (Forrás: Toshiba Carrier Corporation)

Öntisztító

A SEIYA «Magic Coil» technológiája megakadályozza, hogy a víz és a por a tekercshez tapadjon, így egészségesebb, friss levegőt biztosít. Amikor a klímaberendezést kikapcsoljuk, ahhoz, hogy kiszáradjon a szennyezett tekercs, a ventilátor továbbra is működésben marad a tekercs tisztán és szárazon tartásához, fenntartva így a rendszer magas energiahatékonyságát. Ezenkívül a Toshiba egyedülálló «On-demand Defrosting» funkciója biztosítja, hogy az egység még a legszélsőségesebb téli körülmények között is használható legyen, az adott gomb megnyomásával megtisztítja a készüléket a jégtől.

www.toshiba-aircondition.com

 

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek