Az RS Components bővíti RS Pro csatlakozóinak és kábeleinek kínálatát

Az új RS Pro csatlakoztatási megoldások általános, ipari, egészségügyi és fogyasztói területen használatos termékekre kínálnak alternatívát

2017. december 15., péntek, 18:38

Címkék: csatlakozás-technika csatlakozó kábel kábeltechnológia RS Components

Az RS Components (RS) jelentős mértékben kibővítette az RS Pro névre hallgató professzionális, kedvező árú alkatrész-kínálatát új csatlakozói bevezetésével. Az RS Pro csatlakozóeszközök, melyek komoly alternatívái lehetnek a drágább, kereskedelmi forgalomban kapható általános termékeknek, számos területen használhatók, például az általános elektronikában, az iparban, a műszerek terén, valamint a fogyasztói- és orvosi területeken. Az eszközök nagyigényű környezetben is alkalmazhatók.

Az új RS Pro termékcsaládba tartoznak az IP68 védelmi besorolású, vízálló, robosztus műanyag borítással ellátott, panelre és kábelre is felszerelhető, 13, 17 és 21 mm-es panelkivágási méretekben elérhető csatlakozók. Szintén bemutatásra kerülnek az M8-as és M12-es lemosható, IP69K szigetelési osztályba tartozó csatlakozók, melyek élelmiszeripari- és italgyártási területen való használatra egyaránt alkalmasak. A csatlakozók műanyag borítással, rozsdamentes acél összekötő anyákkal kerülnek forgalomba, és remek ellenállást biztosítanak a vegyi anyagokkal és olajokkal szemben.

A kínálat bővül továbbá: egy sor halogénmentes kábelkészlettel, mely kibővíti a jelenleg rendelkezésre álló halogénmentes tápkábelkínálatot, és amely irodai és ipari használatra egyaránt alkalmas. Újak a kínálatban a fehér, egyenáramú tápkábelek is, melyek számos orvosi és fogyasztói területen alkalmazhatók. A 2,1 mm-es és 2,5 mm-es méretben elérhető csatlakozók névleges adata 12V/5A, forrasztási füllel és NYÁK-felszerelési lehetőséggel egyaránt elérhetők. Bemutatásra kerülnek ezen kívül a dugaszolható apa- és anya PCB-sorkapcsok, melyek megfelelnek a UL és VDE előírásoknak, és különböző térközű változatokban elérhetők.

Az új RS Pro csatlakozókat és kábeleket az RS az EMEA-országok és az ázsiai csendes-óceáni térség országai számára kínálja.

hu.rs-online.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek