Mindig biztos kapcsolatban

Több mint 15 év tapasztalata a csatlakozó-specialista Pepperl+Fuchs-tól

2015. március 30., hétfő, 20:28

Címkék: csatlakozás-technika M12 M8 Pepperl+Fuchs

A Pepperl+Fuchs több mint 15 éve kínálja a megfelelő csatlakozási technológiákat az Ön automatizálási megoldása számára. Legyen szó akár mechanikáról, hegesztésről, anyagmozgatásról, mobil alkalmazásokról, vagy feldolgozóiparról - tökéletesen testre szabott csatlakozási technikát szállítunk az Ön alkalmazásához.

A Pepperl+Fuchs csatlakozás-technikai portfóliója

Az M8 és M12 kerek kerek ipari csatlakozók, a szelepcsatlakozó készletek, a többcsatornás csomópontok és az Y elosztók szabványos komponenseknek számítanak az automatizálás terén. A több mint 500 alkalmazottat foglalkoztató Pepperl+Fuchs már több mint 15 éve gyártja a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelő csatlakozási technika minden elképzelhető változatát. A Magyarországon lévő, az ügyfél-specifikus megoldásokat és a használatra kész dugaszoló csatlakozókat rendkívül versenyképes feltételek mellett gyártó Competence Center ad otthont a Pepperl+Fuchs cégcsoport teljes fröccsöntési technológiájának.

Pepperl+Fuchs 4 tüskés M12 A-típusú kódolású adapter

A LEAN optimalizált folyamatokkal működő, csatlakozó termékeket gyártó magyarországi üzem tökéletesen kapcsolódik a globális logisztikai vérkeringéshez. A termékek magas rezgésállóságát és hosszú élettartamát az aranyozott és gáztömör préselésű csapok biztosítják. A 100 %-ban automatizált minőség-ellenőrzés és a neves német és más európai gyártóktól származó anyagok és vezetékek garantálják a Pepperl+Fuchs termékek hagyományosan kiváló minőségét.

Pepperl+Fuchs átalakítható csatlakozó

A Mannheimben, Szingapúrban és az Egyesült Államokban elhelyezkedő disztribúciós központok a csatlakozó termékek széles körét tartják raktáron és juttatják el gyorsan és megbízhatóan a vállalat a világ minden táján található számtalan ügyfeléhez. Európában belül a vállat szállítási határidő például csak 48 óra. A raktáron nem található termékek legyártására és kiszállítására vállalt határidő 14 nap.

Pepperl+Fuchs 4 tüskés M12 A-típusú kódolású adapter

A csatlakozó termékek széles portfóliójával a Pepperl+Fuchs számos alkalmazás számára kínál csatlakozási megoldásokat. A Pepperl+Fuchs egy beszerzési forrásból származó szenzor- és csatlakozó technológiája valódi hozzáadott értéket jelent az ellátási láncban.

www.pepperl-fuchs.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek