Öt éves megállapodást írt alá a Shell az ABB-vel

Öt évre szóló kizárólagos beszerzési megállapodást írt alá a Shell és az ABB

2014. július 09., szerda, 15:12

Címkék: ABB automatizálás energetika kapcsolóberendezés Shell

Az ABB, az energetikai és automatizálási technológiák terén piacvezető cégcsoport, 5 évre szóló, kizárólagos beszerzési megállapodást írt alá a Shell-lel, és ennek köszönhetően a cég világszerte a Shell kizárólagos beszállítója lesz a kisfeszültségű kapcsolóberendezések, a motorvezérlő-központok és a kapcsolódó szolgáltatások terén.

 
„Ez a globális megállapodás jól mutatja az ABB elkötelezettségét abban, hogy kiváló minőségű kisfeszültségű megoldásokat és szolgáltatásokat nyújtson, amely plusz értéket kínál az olyan világcégek számára, mint a Shell amelynek prioritásai középpontjában a biztonság, a megbízhatóság és az energiahatékonyság áll” – mondja Tarak Mehta, az ABB kisfeszültség-termékek divízióvezetője. 
„Az ABB kapcsolóberendezéseinek konstrukcióját a cég több mint 40 év során szerzett szakmai tapasztalata alapján fejlesztette ki. Szakembereink világszerte berendezések millióit telepítették és helyezték üzembe ügyfeleink számára - nem ritkán a legmostohább üzemi körülmények között. Termékeink megbízhatósága, valamint vevőközpontú szervizfilozófiánk kiemelkedő szerepet játszott ennek a fontos üzletnek az elnyerésében.”      
 
A Shell ​moerdiki vegyi üzeme Hollandiában 
 
Az öt évre szóló globális megállapodás – öt éves meghosszabbítási lehetőséggel – kisfeszültségű kapcsoló-berendezések és motorvezérlő-központok értékesítésére, terméktámogatására és szervizére szól az IEC*, valamint a NEMA* szabványokat alkalmazó régiók zöld- és barnamezős létesítményeiben egyaránt.    
Az ABB kisfeszültségű termékek divíziója világszerte a vezető beszállítója az elektromos berendezések, a elosztószekrények, a kapcsolótáblák, az elektronikai és az elektromechanikai készülékek széles skáláján alkalmazott védelmi, vezérlési és mérési megoldásoknak, amelyeket éppúgy használnak a vezető iparágakban, mint a lakossági szektorban is. 
 
*A Villamosipari Gyártók Országos Szövetsége (National Electrical Manufacturers’ Association; rövidítése: NEMA) és a Nemzetközi Elektrotechnikai Bizottság (International Electro-technical Commission; rövidítése: IEC) által kidolgozott szabványok a világ meghatározó motorvezérlési szabványainak számítanak. A NEMA az USA-ban használt, míg az IEC a nemzetközileg használt szabvány.
 
www.abb.hu 
 
Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek