Szerelhető áramcsatlakozók a Murrelektroniktól

Még soha nem volt ilyen egyszerű energiát vinni az alkalmazásaiba

2020. december 10., csütörtök, 06:00

Címkék: áram busz buszrendszer csatlakozás-technika csatlakozó elektromos áram Murrelektronik villamos energia

A modern automatizálás-technika és a hozzá tartozó berendezések sok áramot igényelnek. Ezenkívül az egyre bonyolultabb telepítési koncepciókkal nő a készülékek száma is, és egyre több olyan komponenst alkalmaznak, mint az E/A modulok, szenzorok vagy vezérlőmodulok. Az ipar 4.0 és az IIoT emellett növekvő igényt generálnak a folyamatirányítási technológia iránt. Még a mechanika területe is a pneumatikustól az elektromos hajtás irányába fejlődik, így nő a nagy teljesítményű alkalmazások iránti igény.

A Murrelektronik szerelhető áramcsatlakozóival játszi könnyedséggel eljuttathatja a szükséges teljesítményt a terepre. A Murrelektronik különféle alkalmazásokhoz kínál kábeleket, nagy választékban, kis szériában, és csatlakozóvezetékkel együtt, amit az adott alkalmazáshoz méretre pontosan konfekcionálunk.

M12 Power csatlakozó: biztonságosan összeszerelhető – 63 V/16 A, ill. 630 V/12 A

Az új M12 Power a Murrelektronik kompakt és nagy teljesítményű szerelhető M12 csatlakozója. Alkalmas lineáris hajtások, léptető motorok biztonságos és összedugható csatlakoztatásához és terepibusz-modulok tápvezetékeihez. Az alkalmazásokban ez a 7/8"-os csatlakozók megfelelő alternatívája, ha kis helyen nagy teljesítménysűrűségre van szükség.

A szerelhető csatlakozók kimagaslóan ellenálló és halogénmentes fröccsöntött PUR köpennyel készülnek. Így alkalmasak a legdurvább ipari alkalmazásokban való használatra is. Az integrált rezgésvédelem az ütéseknek és vibrációnak kitett környezetben is biztonságos csatlakoztatást tesz lehetővé.

MQ15 csatlakozó: szerelés gyorscsatlakozó technikával

Az MQ15 praktikus gyorscsatlakozó rendszerével győz meg. Egy kézmozdulat, és már össze is szerelte. Elég egy negyed fordulat, és kész. Ezzel a telepítéskor 80 százalékos időmegtakarítást érhet el. Az MQ15 alkalmas aszinkron- és háromfázisú indukciós motorokhoz 7,5 kW-ig, és optimális az energiaelosztáshoz. Az utólag is beszerelhető peremes csatlakozókkal az aszinkron- és háromfázisú indukciós motorok készen állnak az egyszerű bedugható MQ15-tel való csatlakoztatásra.

7/8" (mini) csatlakozó: erőteljes kompakt csatlakozó

A 7/8"-os vezetékek tökéletes megoldást jelentenek a vezérlő áramkörökhöz. Ezek a c(UL)us-listán regisztrált kábelek megfelelnek az észak-amerikai ipari szabványnak, és évtizedek óta használják őket az egész világon komponensek és készülékek áramellátásához. A robusztus vezetékek alkalmasak érzékelők, működtetőegységek, mérőeszközök és sok más komponens csatlakoztatásához.

M23 csatlakozók: szervomotorok egyszerű és szigetelt csatlakoztatása

A vezetékek összekapcsolják a szervószabályozókat a hajtásokkal. A motor felőli oldalon fröccsöntött köpenyes szerelhető M23 csatlakozók közül választhat a legkülönbözőbb érintkezőkialakításokkal. A szerelhető teljesítménycsatlakozóknál a Siemens Sinamics programban megadottak szerint különböző kábelvég-kialakítások közül lehet választani.

Tudta?

A Murrelektronik minden csatlakozója 100 százalékban bevizsgált és első osztályú minőségű. A csatlakoztatási technológia területén felépített széles körű know-how-nk az M8 és M12 csatlakozók termelésében szerzett hosszú évek tapasztalatain alapul.

Töltse le a Fehér könyvet most, és kérjen ingyenes M12 Power mintát:

www.murrelektronik.hu/hu/ujdonsagok/power-csatlakozok/

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek