A Farnell raktárról szállítja a Power Integrations nagy teljesítményű termékeit

A Power Integrations kibővített portfóliója immár 45 nagy teljesítményű terméket tartalmaz

2022. május 19., csütörtök, 15:46

Címkék: áram áramellátás Farnell tápegység

Az elektronikai alkatrészek, termékek és megoldások globális forgalmazójaként ismert Farnell a Power Integrations nagy teljesítményű meghajtó termékeivel erősítette meg átfogó kínálatát, amelyek a gyors szállítás érdekében raktárról érhetők el.

A Power Integrations nagy teljesítményű termékkínálatát a következők határozzák meg:

  • SCALE™-2: Plug-and-Play
  • ISO5125I: DC-DC tápegység
  • SCALE-2: Driver Core
  • SCALE-2+: Driver Core
  • SCALE-iDriver™: AEC-Q100 minősített áramkörök

A Power Integrations nagy teljesítményű termékei plug-and-play kapumeghajtókat tartalmaznak a tervezőknek szigeteltkapus bipoláris tranzisztorokhoz (IGBT), 600 és 6 500 V közötti blokkoló feszültséggel, csatornánként 1 és 20 W közötti kapumeghajtóval. a hagyományos MOSFET-ekhez és SiC MOSFET-ekhez, valamint IGBT-ekhez is kínálnak kapumeghajtókat. A SCALE kapumeghajtók kritikus összetevőknek számítanak a nagy teljesítményű rendszerekben, például a nap- és szélenergiában, az ipari motorhajtásokban, az autóiparban, az elektromos járművekben, a vasúti alkalmazásoknál és a nagyfeszültségű egyenáramú távvezetékeknél. 

A Power Integrations univerzálisan alkalmazható kapumeghajtó technológiája támogatja a plug-and-play meghajtókat is, amelyek a nagy teljesítményű és nagyfeszültségű kapumeghajtó modulok széles választékát fedik le. Minden plug-and-play meghajtót felszerelték DC-DC átalakítóval, rövidzárlatvédelemmel, aktív rögzítéssel, tápellátás-felügyelettel és még sok mással.

„Örülünk, hogy a Power Integrations nagy teljesítményű termékeinek átfogó választékát is elérhetővé tettük, beleértve az autóipari alkalmazásokhoz használt tanúsított termékeket is – jelentette ki Simon Meadmore, a Farnell termék- és beszállítói menedzsmentért felelős alelnöke. – Ez a kibővített portfólió biztosítja, hogy ügyfeleink szélesebb körét tudjuk támogatni, például a tervezőket, akik a legújabb energiamegoldásokat igénylik az elektromos járművekhez és a plug-in hibrid elektromos járművekhez.”

A Power Integrations vezető innovátor a nagyfeszültségű áramátalakító félvezető technológiák terén. A vállalat integrált áramkörei kompakt, energiahatékony AC-DC tápegységeket tesznek lehetővé elektronikus termékek széles skálájához, beleértve az okostelefonokat, a készülékeket, az intelligens otthoni és üzleti automatizálást, az intelligens közműmérőket, a LED-lámpákat és számos IoT alkalmazást. Az ügyfelek a PI Expert™ automatizált tápegység-tervező eszköz előnyeit is élvezhetik, amely támogatja a szilícium MOSFET és PowiGaN™ alapú eszközöket és többféle tápegység architektúrát is. A web-alapú program felgyorsítja a tervezési folyamatot azáltal, hogy az alapvető paraméteres bemenetekből legenerálja a teljes kapcsolási rajzot, a mágnesezést és a BOM-ot.

A Farnell termékeinek széles skáláját kínálja félvezető-portfóliójában a tervezőmérnökök támogatására. Az ügyfelek ingyenes hozzáférést kapnak az online forrásokhoz, az adatlapokhoz, az alkalmazási megjegyzésekhez, a videókhoz és a webináriumokhoz.

www.farnell.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
CAREER WITH THE BMW GROUP

METROLOGY COORDINATOR (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FACILITY MANAGEMENT (F/M/X)

SHIFT LEADER MAINTENANCE (F/M/X)

TECHNICAL SHIFT LEADER PAINT SHOP (F/M/X)

Média Partnerek