A Murrelektronik a 2016-os Hannoveri Vásáron

2016. május 23., hétfő, 19:16

Címkék: Emparro67 Hannover Messe 2016 IODD On Board ipari automatizálás Murrelektronik Yacoub Automation

Az idei Hannoveri Vásáron a k rekordszámú, a tavalyihoz képest 40 százalékkal több látogató kereste fel a Murrelektronik standját. Ez a siker megerősíti a vállalat helyét a világ legfontosabb gépgyártóinak beszállítói között.

A Murrelektronik által Hannoverben bemutatott újdonságok között szerepelt az IODD On Board-ot is magába foglaló Smart Automation megoldások, amelyek a gépek még gyorsabb indítását és működtetését hivatottak elősegíteni. A szintén a kiállításon ismertetett SmartCore Technology elnevezésű közös kutatási projekt a kábelek törésközeli állapotának észlelését vizsgálja, a cég ezenkívül olyan decentralizált automatizálási termékeket dobott piacra, mint például a terepen használható, most már ultrakönnyű Emparro67 áramforrás.

Murrelektronik - Yacoub Automation együttműködés

Markus Schyboll, a Murrelektronik vezérigazgatója bejelentette a két cég szoros együttműködését, amelynek célja, hogy növelje mindkét társaság innovációs erejét és versenyképességét, mely révén a jövőben még gyorsabban és még magasabb minőségű termékeket tudnak majd fejleszteni.

Eszmecsere az USA üzleti partner pódium beszélgetésen

Április 26-án zajlott a Germany Trade and Invest (GTAI) „Ipar újratöltve? – Az Egyesült Államok ipara a bővülés és az integráció között” című beszélgetése, amelyen a Murrelektronik részéről jelenlévő Markus Schyboll vezérigazgató kifejtette a Németország és az Egyesült Államok közötti üzleti partnerség fontosságát, kiemelve azt az értéket, amelyet az ügyfelekhez való közelség jelent a piacon.

Megelőző karbantartási megoldások bemutatása a Murrelektroniktól

Manuel Senk, a Business Unit Power termékmenedzsere megelőző karbantartási megoldásokat mutatott be. Az április 26-án lezajlott ipari automatizálási fórumon a modern, 24VDC tápellátó rendszerek maximális elérhetőségét kulcsfontosságúnak nevezte, és a Murrelektronik termékein keresztül bemutatta, hogyan érhetnek el a gépgyártók hosszabb üzemidőt a karbantartási szünetek optimális tervezésével.

Nem jutott el a standra? Tekintse meg az alábbi 360°-os videót:

 

 

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek