Állják a sarat az új poliészter szekrények

Az újgenerációs Thalassa termékcsalád fokozottabb igénybevétel mellett is képes megfelelő biztonságot nyújtani

2016. augusztus 11., csütörtök, 10:41

Címkék: automatizálás energiamenedzsment rack Schneider Electric Thalassa vezérlőszekrény

A Schneider Electric, az energiamenedzsment és az automatizálás nemzetközi szakértője bemutatta továbbfejlesztett ThalassaTM poliészterszekrény-családját, amely maximálisan alkalmazkodik a megnövekedett igényekhez és a legújabb piaci trendekhez, így ellenáll a szélsőséges környezeti hatásoknak is. A Thalassa modellek emellett megfelelnek a szigorú környezetvédelmi előírásoknak és a folyamatosan fejlődő, változatos alkalmazásoknak is.

Praktikus, új szín

A termékcsalád megújult, RAL 7035 világosszürke színe nem csak esztétikus, de praktikus is. Az új árnyalattal a szekrények jobban illeszkednek a nemzetközi tendenciákhoz, továbbá a felületük minimalizálja a fényelnyelést, így alkalmazhatók erősen napsütötte, kültéri helyszíneken is.

Nagyobb méretek és új alkalmazások

A poliészter szekrények újragondolásának eredményeként a darabok nagyobb méretekben is elérhetők. A hűtőegységgel is felszerelhető termékek telekommunikációs, elektronikai és frekvenciaváltós alkalmazásokhoz ajánlott mélysége 620 mm, amely a 19 colos rack megoldásokhoz optimalizált méret. A szekrények magasságát 2000 mm-re növelték, mely így elegendő belső teret biztosít, miközben két nyitható ajtajának köszönhetően a vezérlőrendszer könnyedén hozzáférhető. Ideális cement-, olaj-, gáz- és vegyipari alkalmazásokhoz.

Hőmérséklet-szabályzás

A nagy teljesítményű Thalassa vezérlőszekrényhez a megbízhatóság érdekében intelligens hőmérsékletszabályzó rendszerek érhetők el, melyek beltéren és kültéren egyaránt alkalmazhatóak. A ClimaSysTM általános és kültéri megoldások például könnyedén integrálhatók a Thalassa szekrényekbe. A kompakt ventilátorok és szellőztetőrendszerek, hűtő- és fűtőegységek, hőcserélők (levegő-levegő és levegő-víz) kiegészülnek a vékonyított klímaegységekkel, az IP55 HD vasráccsal és a három verzióban kapható szellőztetőarchitektúrával (S-vonal, T-vonal, I-vonal). A kiválasztáshoz segítséget nyújt a ProClimaTM kalkulációs szoftver, amely nagyban megkönnyíti a döntést a termikus menedzsmentet illetően.

Szélsőséges körülményekre tervezve

A Thalassa HD termékcsalád extrém időjárási körülmények között is hatékony teljesítményt nyújt, hiszen kifejezetten köz- és magánterületekre tervezték. A kis karbantartási igénynek és a külön rendelhető, feltörésbiztos záraknak köszönhetően rendkívül jól használhatóak telekommunikációs, ADSL vagy üvegszálas, valamint WIFI hálózatok kiépítéséhez. A szekrények kis súlya mellett az alumínium kábelelvezető, a szellőző alapzat, az emelő- és rögzítő megoldások, valamint az ütésállóság (IK10) teszik még kényelmesebbé és biztonságosabbá a telepítést, a használatot és a karbantartást.

A bővíthető Thalassa szekrények Schneider Electric Green Premium tanúsítvánnyal rendelkeznek, amely megszerzéséhez szigorú fenntarthatósági előírásoknak kell eleget tenni. Ezen felül egyaránt megfelelnek az IEC, UL, és ISO szabványoknak (IEC 62208, UL 508A, C4H ISO 12944).

www.schneider-electric.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek