Költséghatékony DC-DC áramátalakítók a TRACO Powertől

Az 1 W-os és 2 W-os modulok ideálisak helytakarékos és költségoptimalizált alkalmazásokhoz

2020. január 14., kedd, 11:34

Címkék: áram DC energia RS Components villamos energia

RS Components (RS) bemutatta a TRACO Power 1 W-os és 2 W-os DC-DC átalakítóit, amelyek alkalmazások széles köre számára használhatók, különösen ott, ahol kritikusak a költségek és szigorú helykorlátok vannak.

A szigetelt DC-DC átalakítók TBA sorozata 1 W-os és 2 W-os DC-DC átalakítók négy típusát tartalmazza, amelyek mindegyike SIP tokozásban kapható. Speciálisan kis költségű megoldásként kialakítva szabályozatlan kimenetekkel, nem befolyásolva a minőséget vagy működési élettartamot, a TBA sorozat tartalmazza a TBA 1/1E/1HI 1 W-os változatokat, plusz a 2 W-os egységek TBA 2 sorozatát.

Egy új kialakítást alapul véve, az átalakítók már ipari szabványnak megfelelő tulajdonságokkal rendelkeznek, és beépített, folyamatos rövidzárlat elleni védelmet biztosítanak –40 és +85 °C üzemi hőmérsékleten, valamint 1500 vagy 3000 V(DC) I/O szigeteléssel.

Egyéb kulcsfontosságú tulajdonságai között szerepel az 5, 12 vagy 24 V(DC) bemeneti feszültség választás, valamint a 3,3 V a TBA 1 sorozathoz; ±10%-os bemeneti tűrés; akár 84%-os hatásfok; és SIP-4 vagy SIP-7 tokozás.

A TRACO Power TBA sorozatú DC-DC átalakítói mostantól elérhetők az RS kínálatában az európai, közel-keleti és afrikai, valamint az ázsiai csendes-óceáni térség országaiban.

hu.rs-online.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek