Power-over-Ethernet midspan tápinjektorok új családja

A PoE-gyártásban élen járó Phihong által kínált teljesítménytartomány rendkívül rugalmas és méretezhető megoldást nyújt a meglévő hálózatokhoz

2019. augusztus 28., szerda, 12:22

Címkék: Ethernet RS Components tápegység tápellátás

Az RS Components (RS) bejelentette, hogy mostantól elérhető a kínálatában a speciális tápellátási megoldások vezető szállítójaként és a PoE-technológia szakértőjeként ismert Phihong által gyártott Power-over-Ethernet (PoE) egyportos midspan tápinjektorok új választéka.

A nagyobb rugalmasság biztosítására tervezett PoE-technológia egy Ethernet-kábelen keresztül biztosítja a tápellátást és az adatátvitelt. A tápellátás standard LAN-infrastruktúrába való beépítésével a technológia nagy mértékben méretezhető és rugalmas hálózati működést tesz lehetővé, hogy a tápellátáson keresztül működő hálózati eszközöket oda lehessen helyezni, ahol szükség van rájuk, tehát nem feltétlenül egy tápforrás közelébe. A PoE-technológia az alkalmazások széles spektrumát célozza meg, és általa olyan eszközök láthatók el energiával, mint az IP-telefonok, a biztonsági kamerák, az IP-nyomtatószerverek és a vezeték nélküli LAN hozzáférési pontok, beleértve a Bluetooth- és WiMax-alapú hozzáférési pontokat.

A midspan tápinjektorok kiegészítő tápkapacitást biztosítanak, és nem PoE-kapcsolóval vagy olyan PoE-kapcsolóval együtt is használhatók, amely egy adott esetben már teljes kapacitással működő hálózathoz tartozik. A midspan megoldások jelentősen olcsóbbak lehetnek, mint egy új PoE-képes kapcsoló, és egy-, ill. többportos változatban is kaphatók. A Phihong említett új egyportos tápinjektorai mellett az RS különféle többportos midspan termékeket is kínál.

A legkülönfélébb névleges teljesítményekkel (15,4 W, 20 W, 30 W és 60 W) kapható Phihong PoE midspan tápinjektorok további funkciói: IEEE802.3AF, AT vagy BT kompatibilitás, a kiválasztott modelltől függően; gigabit Ethernet kompatibilitás; univerzális bemenet 90 és 264 V AC között; továbbá védelmi funkciók (túláram, túlfeszültség).

A Phihong PoE midspan tápinjektorok mostantól megtalálhatók az RS kínálatában az EMEA-térség országaiban.

https://hu.rs-online.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek