Új globális terjesztési megállapodást írt alá a Farnell a CUI Inc. céggel

2021. május 05., szerda, 17:34

Címkék: áramellátás áramkör elektronika elektronikai ipar Farnell Internet of Things ipari elektronika tápegység tápellátás

A CUI Inc hatékony és megbízható áramellátási megoldásai – beleértve az AC/DC tápegységeket és a DC/DC átalakítókat – ideálisak a végfelhasználói, az IoT, az ipari és az orvosi alkalmazásokhoz.

Az elektronikai alkatrészek, termékek és megoldások globális forgalmazójaként működő Farnell globális franchise-megállapodást írt alá a CUI Inc.-vel a vonalkártya és áramellátási megoldás portfólió bővítése érdekében. A CUI hatékony és megbízható áramellátási megoldásainak széles skálájából összesen 780 termék érhető el a Farnell kínálatában a végfelhasználói, IoT, ipari és orvosi ipari alkalmazások számára.

A Bel csoportba tartozó CUI kínálata magában foglalja a külső és belső AC/DC tápegységeket és DC/DC átalakítókat, ami tovább szélesíti a Farnell piacvezető tápellátási kínálatát. A CUI teljes körű támogatást nyújt a tervezéshez, a mérnököknek pedig minden információt és eszközt biztosít az új termékek gyártásához.

„A Farnell célja az, hogy ügyfeleink széles és releváns kínálatból választhassanak a termékfejlesztéshez – mondta Simon Meadmore, a Farnell IP&E globális vezetője. – A CUI termékek elérhetővé tétele tovább bővíti a tervező mérnökök lehetőségeit, hogy teljesen integrált, költség- és energiahatékony megoldásokat hozzanak létre. A Farnell és Bel szoros kapcsolatot épített ki, ami az ügyfeleknek nyújtott értékeken alapul.”

„A Farnell fontos partner a Bel számára, és nélkülözhetetlen abban, hogy Európában jobban elérjük az ügyfeleket – tette hozzá Dan Bernstein, a Bel elnök-vezérigazgatója. – Azzal, hogy a CUI termékek megjelentek a választékunkban, több terméklehetőséget kínálhatunk azonnali elérhetőséggel.”

A Farnell csaknem 20 éve partnere a Belnek és széles választékot kínál, beleértve a mágneses termékeket, a tápellátást, az áramkör védelmet és a csatlakozásokat. A CUI eredetileg az oszcilloszkópokra és az elektromechanikus alkatrészekre összpontosított, de lehetőséget kapott az áramellátási rendszerek tervezésére és gyártására is, ami végül az AC/DC tápegységek és DC/DC konverterek piacvezető portfóliójává nőtte ki magát.

A Farnell széles körű támogatást kínál a tervezőmérnökök számára, beleértve az online forrásokhoz, az adatlapokhoz, az alkalmazási jegyzetekhez, a videókhoz és a webes szemináriumokhoz való ingyenes hozzáférést a Farnell webhelyén, valamint a 24/5 technikai támogatást. A Farnell ügyfelei az Avnet széles ökoszisztémájához is hozzáférhetnek, biztosítva a támogatást minden fázisban, hogy időt és pénzt takarítsanak meg a piacra kerülési idő felgyorsításával.

www.farnell.com

 

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Legfrissebb
Legolvasottabb
Média Partnerek