Új Rohde & Schwarz NGA100 tápegységeket kínál a Farnell

A könnyen használható, általános célú tápegységek különféle, önálló vagy rendszerhasználatot igénylő konfigurációkhoz ideálisak.

2021. május 20., csütörtök, 21:33

Címkék: Farnell Internet of Things Rohde & Schwarz tápegység tápellátás teszt tesztműszer tesztrendszerek

Az lektronikus alkatrészek, termékek és megoldások globális forgalmazójaként ismert Farnell a Rohde & Schwarz Essentials portfóliójának részét képező új NGA100 tápegység-sorozat bevezetésével bővítette tovább piacvezető teszt- és mérőeszköz kínálatát. Az intuitív kézi vezérléssel és az egyszerű számítógép-vezérelt működéssel jellemezhető NGA100 sorozat K+F, terméktesztelési, javítási és oktatási alapkészletként, illetve a tesztrendszerek gyártására szolgáló rack szekrényekben használható fel.

Az új generációs NGA100 sorozat egy könnyen használható, belépő szintű tápegységcsalád, amelyet funkciókban gazdag és megfizethető általános célú használatra terveztek. A tápegységet stabil kimenet, alacsony zajszint és lineáris topológia jellemzi a kompakt méret mellett. Az NGA100 sorozat kiváló visszaolvasási pontosságot biztosít, áramtartománya alacsony több alvó üzemmóddal a Tárgyak Internete (IoT) eszközök által megkövetelt igényes mérések elvégzéséhez. A fejlett védelmi funkciók biztosítják a csatlakoztatott eszközök és az áramellátás biztonságát. A tápegység lehetővé teszi az izolált kimenetek magasabb feszültségű soros, vagy a magasabb kimenő áramú párhuzamos csatlakoztatását, ami kiterjeszti a feszültség- és áramerősség-tartományokat.

A különféle külső vezérlő interfészekkel ellátott tápegységekben a terhelés távirányítható, ami javítja a beállítás és a mérés pontosságát, és egyszerűen integrálható az automatizált tesztelésbe. Az NGA100 sorozat lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy zökkenőmentesen és produktívan dolgozzanak a modern teszt munkaasztalokkal. Ez a rugalmasság a műszereket ideálissá teszi különböző asztali alkalmazások számára, ideértve a tetszőleges hullámalak generálást, valamint a feszültség- és árammérések időbeli adatgyűjtését, egyszerű adatkimenettel.

Az NGA100 sorozat négy modellből áll: a 35 VDC kimenetű, 40 W összteljesítményű NGA101; a 35 VDC kettős kimenetű és 80 W teljes kimenő teljesítményű NGA102; a 100 V-ig és 40 W-ig egyetlen kimenetű NGA141; valamint a kettős 100 VDC kimenetű, 80 W-os NGA142. A csatornafúziós szolgáltatás minden kettős kimenetű egységnél elérhető.

A Farnellnél elérhető NGA100 tápegység sorozat főbb jellemzői:

  • 3,5 hüvelykes előlapi kijelző – A színkóddal ellátott kijelző biztosítja, hogy a felhasználók minden működési körülményt jól lássanak, beleértve a védelmi funkciók állapotát is. A feszültség- és áramértékek könnyen olvashatók, a beépített statisztikákat pedig a kijelzőbe integrálták a teljesítmény, a feszültség és az áram minimális és maximális értékének megmutatásához. A beépített nagy visszaolvasási pontosságú mérések csökkentik a külső multiméterek szükségességét és egyszerűbbé teszik a beállítást.
  • Csatlakoztathatóság – Az NGA sorozat egy USB interfészt tartalmaz az adatok vezérléséhez és mentéséhez. Az integrált webszerverrel ellátott Ethernet egyszerű eszközvezérlést kínál közvetlenül a webböngészőn keresztül, a vezeték nélküli LAN (WLAN) pedig automatikusan összeköti a készüléket egy hálózattal. A digitális trigger I / O lehetővé teszi a bemeneti triggerek számára, hogy automatikusan vezéreljék a műszer fő funkcióit.
  • Állványra szerelhető – A kompatibilis rack készlet és a hátsó kimeneti csatlakozók biztosítják az NGA100 tápegység sorozat egyszerű integrálását a tesztrendszerekbe. Minden rack keret legfeljebb két NGA100 egységet képes befogadni.

Nemrég mutattuk be a Rohde & Schwarz NGU forrásmérő sorozatát, és örülünk, hogy egy újabb innovatív tesztberendezés-sorozat erősíti a kínálatunkat – mondta James McGregor, a Farnell teszteszközök globális vezetője. – Elkötelezettek vagyunk abban, hogy ügyfeleink számára a kategória legjobb teszt- és mérőeszközeit nyújtsuk a belépő szintű alkalmazásokhoz, a képzéshez, a professzionális K+F-hez, a hatékony gyártáshoz és az IoT-környezetekhez. Az új NGA100 sorozatú tápegységek, valamint teljes K+F portfóliónk raktárról érhető el.”

www.farnell.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Legfrissebb
Legolvasottabb
Média Partnerek