Vishay magas rezgésállóságú alumínium kondenzátorok az RS kínálatában

A felületre szerelhető és a radiális típusú eszközök stabil, megbízható megoldást jelentenek az autógyártási és az ipari alkalmazások számára

2018. április 26., csütörtök, 16:28

Címkék: alumínium elektrolit kondenzátor áram elektromos áram RS Components villamosenergia

Az RS Components (RS) raktáraiba megérkeztek a Vishay Intertechnology polarizált alumínium elektrolitos kondenzátorai, amelyek a normál eszközökhöz képest jobb rezgésállósággal rendelkeznek.

Az autógyártási és ipari alkalmazások számára létfontosságú stabilitást és megbízhatóságot nyújtó Vishay BCcomponents felületre szerelhető (SMD) 260 CLA-V, 246 CTI-V és 250 CRZ-V termékei, valamint radiális típusú 246 RTI-V és 250 RMI-V termékei a magas rezgésállóságot az alacsony impedanciával, magas áramingadozással és hosszú élettartammal ötvözik.

A felületre szerelhető, illetve radiális típusú eszközök öt típusa akár 30 g, illetve 50 g rezgésállóságra képes. Az AEC-Q200 tanúsítással rendelkező kondenzátorok impedanciája 100 Khz mellett akár a 18 mΩ-ot is elérheti, az áramingadozási kapacitás 3500 mA-t, a hasznos élettartam pedig a 10 000 órát. Az eszközök kapacitása 150 µF -tól 10 000 µF-ig terjed, 6,3 V és 100 V közötti feszültség esetén.

A felületre szerelhető 260 CLA-V, 246 CTI-V és 250 CRZ-V kondenzátorok 6 tűs változatban érhetők el, és növelik a feldolgozás rugalmasságát, miközben megfelelnek a súlyos újraömlesztési (reflow) körülményekre vonatkozó, szigorú JEDEC J-STD-020 forrasztási irányelveknek. A radiális vezetékezésű 246 RTI-V és 250 RMI-V eszközök henger alakú, nyomáscsökkentéses alumínium házban vannak, amely kék PET hüvellyel van szigetelve. Az összes kondenzátor töltés- és kisülésbiztos, így a csúcsáram értéke nem korlátozott.

A teljes körű RoHS tanúsítvánnyal rendelkező kondenzátorok nem szilárd, öngyógyító elektrolitokat tartalmaznak, és ideálisak a jelsimításra, szűrésre és pufferelésre az SMPS és DC/DC tápegységekben.

A Vishay alumínium kondenzátorokat az RS az EMEA-országok és az ázsiai csendes-óceáni térség országai számára kínálja.

hu.rs-online.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek