Kapcsolj kreativitásra!

Igazi egyéniségeknek kínál funkcionális dizájnt a Schneider Electric M-Creativ kapcsolócsaládja

2015. november 19., csütörtök, 17:17

Címkék: energiamegtakarítás energiamenedzsment kapcsoló M-Creativ Schneider Electric

Az elmúlt évtizedekben egyre fontosabbá vált az egyediség és az egyéni igények kielégítése az élet minden területén.

A helyiségek, amelyekben nap mint nap éljük az életünket, mindig is saját ízlésünk kiteljesítésének adtak teret, hiszen szeretjük, ha otthonunkat és irodánkat vagy munkaállomásunkat is a szükségleteink és ízlésünk szerint alakíthatjuk. Kapcsolóinkat és konnektorainkat korábban pusztán használati tárgyként kezeltük, és inkább igyekeztünk elrejteni azokat vendégeink szeme elől mintsem, hogy ki tudtuk volna fejezni velük egyéniségünket. A Merten M-Creativ szerelvények megjelenésével azonban eljött a kreatív villanykapcsolók korszaka, a dekorációs és használati funkciók ötvözésének köszönhetően. A Schneider Electric újonnan bevezetett termékcsaládja az első olyan kapcsolócsalád, amelyet mi magunk tervezhetünk meg, és így lakásunk dizájnos kiegészítőjévé válhat.

Az M-Creativ keretek, fényerőszabályzók és dugaljak mindenkinek különlegességet kínálnak: a valódi egyéniségeknek, a dizájn szerelmeseinek, a praktikumra érzékenyeknek, az okos megoldások kedvelőinek, vagy a kísérletező kedvűeknek egyaránt. A legkisebbek színes rajzaikkal díszíthetik a gyerekszoba kapcsolóit, de a krétafal alternatívájaként konyhánkat is feldobhatjuk, kedvenc receptünket vagy az aktuális bevásárlólistánkat a billentyű mögé helyezve. Családi fotóinkkal vagy az internetről letöltött képekkel is díszíthetjük a lakás különböző pontjait. A vállalatok is egyedi formában hozhatják összhangba irodájuk belső enteriőrjét a villanykapcsolókkal, ami a logójukat vagy a dolgozóknak szánt üzeneteket is ábrázolhatja. A felhasználási lehetőségeknek csak a fantáziánk szab határt: az M-Creativ kapcsolókat egyedi megoldásként alkalmazhatjuk például a múzeumokban, az aktuális kiállításokhoz igazítva a terekben a kapcsolókat, vagy kávézókban, ínycsiklandó kávékülönlegességeket bemutatva.

Akárhol, akármikor, akárhányszor

A kapcsolócsalád az örök megújulás forrása lehet: mindig az aktuális hangulatunkhoz igazíthatjuk, ami egyúttal költséghatékony megoldás is, hiszen nem kell minden alkalommal új keretet és betétet vásárolnunk, amikor már éppen megunjuk azokat. Új tapétát tettünk fel a falra, de villanykapcsolónk elrontja az összképet? Helyezzük a tapéta mintáját a kapcsolónkra, és máris újra harmonikus a szoba! A testre szabható dizájn mellett az M-Creativ sorozat legnagyobb előnye a praktikum: használata egyszerű, gyors és biztonságos. Az átlátszó keretet csak lepattintjuk a belső keretről, és máris felrakhatjuk a falhoz passzoló mintát vagy kedvenc fotónkat, rajzunkat saját stílusunknak és egyéniségünknek megfelelően. A kapcsolók belső és külső részét egyedileg is variálhatjuk, melyben segítségünkre lehet a Merten tervezője.  

Az M-Creativ kollekció a Merten szerelvénycsalád részét képezi, és kompatibilis az összes M-sorozat: az M-Elegance, az M-Plan és az M-Smart 175 funkciójával, így régebbi kapcsolóinkat is átalakíthatjuk az új dizájnnak megfelelően.

www.schneider-electric.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS

SENIOR SPECIALIST ENVIRONMENTAL MANAGEMENT AND PERMITTING (F/M/X)

METROLOGY COORDINATOR (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FACILITY MANAGEMENT (F/M/X)

PRODUCTION SUPPORT TECHNICIAN (F/M/X)

Média Partnerek