Az intelligens fűtési megoldások energiatakarékosságban és magasabb komfortérzetben fizetődnek ki

2018. november 19., hétfő, 21:11

Címkék: Danfoss fűtés fűtési rendszer fűtéstechnika intelligens épület intelligens épületek

A Danfoss 2. generációs EcoTM intelligens radiátortermosztátja a meglévő Danfoss LinkTM rendszerrel együtt olyan megoldást jelent, amely minden fűtési igényt kielégít.

Napjainkban egyre többen próbálják csökkenteni energiaszámlájukat az optimális hőelosztás és a pontos hőmérséklet szabályozás által. Egyre élénkebb a kereslet az intelligens fűtési alkalmazások, így az innovatív Danfoss Smart Heating termékcsalád iránt is. A Danfoss Smart Heating lehetővé teszi a fogyasztók számára, hogy a napi időbeosztásuknak megfelelően állítsák be otthonuk fűtését, ami a megnövekedett komfortérzet mellett az energiafogyasztást is csökkenti akár 50 százalékkal.

Lakhatunk akár kis lakásban, akár családi házban, érdemes megfontolni az intelligens fűtés alkalmazását, hiszen nemcsak az energiaköltség csökkentéséhez járul hozzá, hanem otthonunkat is komfortosabbá teszi. A Danfoss továbbfejlesztett és kiterjesztett intelligens fűtési portfóliója innovatív megoldást kínál minden otthon számára - annak méretétől függetlenül.

A Danfoss Eco™ teljes körű házi vezérlést biztosít a fűtőrendszerhez Bluetooth kapcsolat segítségével, ami tökéletes önálló megoldásnak számít egy kis lakás, vagy ház esetében. A Danfoss Link™ egy teljesen intelligens fűtési megoldás, amely teljes körűen szabályozza az otthoni fűtést, beleértve a radiátorokat és a padlófűtést (elektronikus és vizes) - bárhol és bármikor. A rendszer Wi-Fi-n keresztül kommunikál, és lehetővé teszi, hogy az otthonunk minden egyes szobájához egyedi hőmérsékletet állítsunk be, a fűtés ütemezését pedig a Danfoss App segítségével igazítja a mindennapi életritmusunkhoz.

Egyszerű telepítés és teljes ellenőrzés

A Danfoss EcoTM és LinkTM intelligens fűtési megoldások ugyanazon a filozófián alapulnak: mindkettő egyszerűen telepíthető, logikus felépítésű és könnyen használható mind a szakemberek, mind a végfelhasználók számára, miközben energiát takarítanak meg és növelik a komfortszintet megbízható és biztonságos módon.

Valamennyi Danfoss Smart Heating megoldás azzal a céllal készült, hogy megkönnyítsék az intelligens fűtésre történő átállást. Egyszerűen telepíthetők, lépésről lépésre konfigurálhatók és kompatibilisek a radiátorszelepek 90 százalékával. A telepítés után a rendszer az intuitív és felhasználóbarát Danfoss App segítségével a napi időbeosztásunkhoz illeszthető és ütemezhető.

Kényelmes választás

A Danfoss App segítségével könnyedén szabályozható az otthon fűtése. A fűtés napi programokkal ütemezhető, így az otthonunk komfortosan meleg, ha otthon tartózkodunk és hűvösebb, ha távol vagyunk. A Danfoss kiemelkedő hőmérséklet-stabilitására alapozva a Danfoss App ideális beltéri klímát biztosít.

A Danfoss Smart Heating nem csupán felhasználóbarát komfortot kínál; a Smart Heating jelentős energiamegtakarítási potenciállal is rendelkeznek. A kézi termosztátoktól eltérően az elektronikus termosztátok automatikusan kapcsolhatják ki a fűtést és szabályozhatják annak használatát, amivel jelentős megtakarítások érhetők el a fűtési számlában.

Biztonságos és megbízható megoldás

Az új Danfoss Smart Heating megoldások nem elhanyagolható előnye a legújabb adatvédelmi technológia, a személyes PIN kód és a helyi adattárolás. Az okostelefon és az intelligens fűtési megoldások közötti kommunikáció során a Danfoss a legmagasabb szintű biztonsági szintet garantálja a műszaki és szervezeti biztonsági előírások folyamatos nyomon követésével és javításával.

A teljes Danfoss Link™ megoldással vagy az egyszerűsített önálló Danfoss Eco™ radiátortermosztáttal a Danfoss intelligens fűtési megoldást kínál minden otthoni fűtési igényhez. Miért a Danfoss Smart Heating a megfelelő megoldás? A válasz egyszerű: mert általa könnyedén megvalósítható az intelligens fűtés. A Danfoss Smart Heating megoldások a helyi kiskereskedőknél, vagy épületgépészeknél, esetleg online vásárolhatók meg. További információk és a megfelelő megoldás megtalálására vonatkozó segítség a smartheating.danfoss.com oldalon találhatók.

www.danfoss.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BESZÁLLÍTÓI KAPCSOLATOK

Itt a lehetőség tajvani kapcsolatokat építeni!

Média Partnerek