Vezeték nélküli FOX vezérlőrendszer

Otthoni automatika F&F márkájú vezérlők új sorozatával.

2022. március 26., szombat, 10:00

Címkék: épületautomatizálás intelligens épület TME vezérlés vezérléstechnika vezérlő

A FOX az F&F cég új épületautomatizálási rendszere. A sorozat termékei lehetővé teszik, hogy intuitív, távvezérelhető installációt hozzon létre otthonában vagy irodájában. A rendszer helyi WiFi hálózaton vagy az F&F Felhőn keresztül működik. A berendezések hagyományos módon, a falon lévő gombokkal is vezérelhetők, a vezeték nélküli hálózathoz való csatlakozás nélkül (pl. router meghibásodása esetén).

A FOX sorozat tartalmaz egy - a rendszerelemek konfigurálására és vezérlésére szolgáló - ingyenes applikációt. A program elérhető a Google Play és az App Store áruházban. Az egész FOX család kétségtelen előnye az opcionális integráció a Google hangasszisztenssel (Google Home), amely lehetővé teszi az egyes eszközök hangutasításokkal történő vezérlését.

 

 

A TME kínálatában lévő FOX sorozat 9 darabból áll. Az első egy fényerőszabályzó, amely akár 180W teljesítményű izzólámpákat (230V AC) is támogat - normál kapcsolóként vagy fényerőszabályzóként is működhet. Hasonló funkciót lát el a LED-vezérlő (12/24V DC), amely 2 független csatornát működtet (egyenként legfeljebb 4A). Az F&F termékcsaládban szerepel egy  RGBW LED szalagokkal kompatibilis vezérlő is - az applikáció segítségével a világítás fényereje és színe is változtatható. A FOX csoportban kaphatók hálózati kapcsolók is, amelyek lehetővé teszik az olyan eszközök távoli be- és kikapcsolását, amelyek áramerőssége nem haladja meg (modelltől függően) az 5A vagy 10A-t. Érdekesség a kapcsoló egy olyan változata, amely monitorozza az elektromos hálózat paramétereit. Ezenkívül a gyártó elkészítette a a redőnyök és kapuk motorjaihoz való vezérlőket is.

Kapuvezérlő WI-TO2S2

A bemutatott termékek többségét 60 mm átmérőjű kötődobozokban történő elhelyezésre tervezték. Ez nem más, mint a standard süllyesztett villamoshálózati kötődoboz – amiből az is következik, hogy a FOX sorozatú termékek már régebben készült villamos hálózat modernizálásakor is alkalmazhatók.

 

 

Tulajdonságok:

Kommunikáció típusa

WiFi

Frekvencia

2,4GHz

Védettségi osztály*

IP20 vagy IP65

Tápfeszültség*

9…30V DC vagy 85…265V AC

Teljesítmény felvétel*

1,5…2,2W

Csatlakozók*

menetes vagy rugós kapcsok

Csatornák száma*

1, 2 vagy 4

* modelltől függően

A cikk forrása:

www.tme.eu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
CAREER WITH THE BMW GROUP

METROLOGY COORDINATOR (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FACILITY MANAGEMENT (F/M/X)

SHIFT LEADER MAINTENANCE (F/M/X)

TECHNICAL SHIFT LEADER PAINT SHOP (F/M/X)

Média Partnerek