A Farnell elindította az ipari beágyazott számítógépek új online központját

2021. november 19., péntek, 15:14

Címkék: Farnell IT IT infrastruktúra IT menedzsment Raspberry Pi Raspberry Pi B+ számítástechnika

Egy dedikált online erőforrásközpont a legfrissebb információkat nyújtja napjaink legigényesebb IIoT- és peremhálózati számítástechnikai környezetekben használt innovatív ipari egykártyás számítógépekről.

Az elektronikai alkatrészek, termékek és megoldások globális forgalmazójaként ismert Farnell bejelentette az ipari beágyazott számítógépek új online központjának elindítását. Ez a dedikált online forrás a legfrissebb információkat nyújtja a tervezőmérnököknek napjaink legigényesebb IIoT- és peremhálózati számítástechnikai környezetekben használt innovatív ipari egykártyás számítógépekről.

A Farnell ipari beágyazott számítógépek új online központja a műszaki erőforrások átfogó skáláját tartalmazza, beleértve a cikkeket, a pályázati megjegyzéseket, az útmutatókat, a projekteket, a képzési modulokat, a videókat és az e-könyveket. A látogatók a Farnell a Műszaki Erőforrás Központban elérhető innovatív online számológépeihez, konverziós diagramjaihoz és alkatrész-kiválasztó eszközeihez is hozzáférhetnek.

Az egyszerű navigáció érdekében a központ olyan oldalakat tartalmaz, amelyek a kiemelt beszállítók, köztük a Raspberry Pi, az Intel, a Xilinx, az NXP, az Ardunio, a Beagleboard, az Industrial Shields, a KUNBUS és a Wittra piacvezető termékeit emelik ki. A látogatók könnyen áttekinthetik a termék főbb jellemzőit, és megnézhetik a teljes választékot. A kiegészítő alkalmazásoldalak lehetővé teszik a tervezőmérnökök számára, hogy mélyebbre ássanak az ipari automatizálásban, vezérlésben, valamint az IoT-megoldásokban a mezőgazdasági, autóipari, karbantartási, peremhálózati számítástechnikai stb. alkalmazások során.

A Farnell legutóbbi globális felmérése kimutatta, hogy az IoT-ben és az ipari környezetben dolgozó mérnökök széles körben alkalmazzák a költséghatékony egykártyás számítógépeket. A válaszadók körülbelül 50 százaléka használja ezeket ebben a két kategóriában. A felmérés szerint az egykártyás számítógépek napjainkban már értékes építőelemnek számítanak, amelyeket a termékfejlesztés és a gyártás minden szakaszában használnak, a koncepció igazolásától kezdve a prototípus-készítésen át a gyártásig és a tesztberendezésekig.

Napjaink ipari beágyazott számítógépei a nagy teljesítmény, a sokoldalúság, a funkciók és a tartozékok erőteljes kombinációját kínálják – jelentette ki Romain Soreau, a Farnell egykártyás számítógépekért felelős részlegének vezetője. – Az alacsony költségszint és nagy aktív felhasználói közösség révén ezek a fejlesztői platformok nagyon vonzóak azon mérnökök számára, akik az ipari alkalmazások széles skáláját szeretnék a lehető legrövidebb időn belül kifejleszteni és telepíteni. Az ipari beágyazott számítógépek új online központja segít ügyfeleinknek lépést tartani az új technológiai fejlesztésekkel. Ez egy egyszerű és könnyen használható platform, amely egy helyen egyesíti az összes népszerű termékünket, műszaki erőforrásunkat és alkalmazási példánkat, így a mérnökök az innovációra összpontosíthatnak, és könnyedén leküzdhetik a tervezési kihívásokat.”

Globális disztribútorként a Farnell gyors hozzáférést biztosít ügyfelei számára könnyen használható, professzionális használatra szánt termékekhez a vezető márkák – köztük a Raspberry Pi, az Intel (NUC sorozat), az Industrial Shields, a KUNBUS, stb. – alapvető SBC platformjainak és eszközkészleteinek széles skálájával. A műszaki támogatás a nap 24 órájában elérhető, hogy a mérnökök a legújabb technológiai innovációkat használhassák a kísérletezés és a terméktervezés során.

A Farnell az Avnet ökoszisztémán keresztül kínált teljes körű termékfejlesztési megoldásokkal támogatja az ügyfeleket az ötletelés során a specifikációtól a gyártásig. Az ügyfelek ingyenes hozzáférést kapnak a Farnell webhelyén található értékes online forrásokhoz, valamint az element14mérnöki és gyártói közösséghez.

www.farnell.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
TERMÉK + MEGOLDÁS

Magával ragadó film-, hangzás- és játékélmény? Hódít a Panasonic OLED-je

Média Partnerek