A Fujitsu könnyű mobil munkaállomást vezet be sokat utazó, nagy teljesítményigényű felhasználóknak

A FUJITSU CELSIUS H5511 munkaállomás a teljesítmény, a mobilitás és a kategóriavezető biztonsági funkciók tökéletes egyensúlyát testesíti meg

2021. december 17., péntek, 15:22

Címkék: Fujitsu IT IT infrastruktúra IT menedzsment laptop számítógép

A Fujitsu a belépő szintű FUJITSU Workstation CELSIUS H5511 mobil munkaállomással bővíti kiterjedt munkaállomás-kínálatát. Az új rendszer a teljesítmény, a mobilitás és a fejlett biztonsági funkciók tökéletes egyensúlyát kereső építészek, mérnökök, tervezők, tartalomkészítők és diákok számára készült.

A 20,8 mm-nél vékonyabb CELSIUS H5511 könnyű csomagban nyújt valódi munkaállomás-teljesítményt – súlya nem éri el a 2 kg-t. A legújabb 11. generációs Intel® CoreTM processzorokkal (i5 és i7) és professzionális NVIDIA® T500 grafikus kártyával dolgozó munkaállomás tökéletes eszköz a 2D CAD, a belépő szintű 3D CAD, a grafikus tervezés, a kép- és videószerkesztés és a vizualizációs feladatok támogatására. A 15,6” méretű Full High Definition (500cd és 100% sRGB) vagy FHD (300cd) kijelző kiváló kontrasztot, megnövelt fényerőt és széles színskálát biztosít a képek valósághű megjelenítéséhez.

A jó csatlakozást és az egész napos akkumulátor-üzemidőt fontos szempontként kezelő, sokat utazó felhasználók értékelni fogják a kiváló csatlakozási jellemzőket, a teljes méretű portokat és a 69,7 Wh teljesítményű akkumulátor által nyújtott, teljes munkanapot lefedő akkumulátor-üzemidőt. A munkaállomás a praktikus Intel Thunderbolt 4 USB-C portokon keresztül tölthető.

Az eszköz által kínált kiváló használati élmény három különböző biometrikus bejelentkezési lehetőségre épülő, robusztus biztonsági funkciókkal párosul. A felhasználók gyorsan és biztonságosan elérhetik a rendszert és alkalmazásait a Windows Hello és a kamera arcfelismerő képességei, az ujjlenyomat-érzékelő vagy az emberi tenyér egyedi vénamintázatát azonosító, opcionális Fujitsu PalmSecure™ technológia segítségével. Magánszférájuk védelme érdekében könnyen letilthatják a beépített webkamerát a manuális kamerazárral (Privacy Camera Shutter).

Ár és piaci bevezetés

Az új FUJITSU CELSIUS H5511 munkaállomás azonnal rendelhető, országtól és konfigurációtól függően változó áron.

www.fujitsu.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BESZÁLLÍTÓI KAPCSOLATOK

Itt a lehetőség tajvani kapcsolatokat építeni!

Média Partnerek