Az ecom bemutatta a Featurephone és a tablet sorozat új zászlóshajóit

2018. december 06., csütörtök, 10:01

Címkék: IT IT infrastruktúra IT menedzsment okostelefon Pepperl+Fuchs SPS IPC Drives tablet

A 2018-as SPS IPC Drives szakkiállítás 7A csarnoka 330. standján mutatta be a Pepperl+Fuchs-hoz tartozó ecom márka a veszélyes területekre szánt telefonok és tabletek következő generációját. A világpremier során bemutatkozott a házon belül kifejlesztett Ex-Handy 10 Featurephone, valamint az ATEX/IECEx Zone 1/21; Div. 1 verziójú Tab-Ex 02 ipari tablet.

Ex-Handy 10 - maximális teljesítmény, szoftver és hálózati kompatibilitás

A saját fejlesztésű, Zone 1/1-es tanúsítvánnyal rendelkező 4G/LTE Featurephone Ex-Handy 10 az Android 8 operációs rendszerrel ideális megoldást jelent a veszélyes területeken található innovatív ipar 4.0 alkalmazások számára. Az 1994 óta létező exkluzív Ex-Handy család legújabb tagja lehetővé teszi digitális adóvevő (PTT) megoldások használatát 4G, valamint privát LTE és Wi-Fi hálózatokon. Ez optimális hálózati lefedettséget biztosít minden területen és helyzetben - alacsony hálózati késés és kiváló adatátviteli sebesség mellett. A mobilkészülék frontoldalán elhelyezett hangszórók még zajos környezetben is optimális hangminőséget biztosítanak. A dedikált, könnyen kezelhető oldalsó gombok - nagy PTT és piros Vészhelyzet gomb - egyetlen gombnyomással gyors hozzáférést biztosítanak a PTT és riasztási szolgáltatásokhoz. A dolgozókat védő automatikus munkavédelmi funkció ezenkívül alkalmazás-specifikusan valósítható meg és (a szervertől függően) a vállalat IT-be is integrálható.

Az Ex-Handy 10 nagy felbontású, fényes kijelzőjét rendkívül kopás-, törés- és karcolásálló Gorilla Glass üveg védi. Az IP68 védettségű készülék -20 °C és +60 °C közötti környezeti hőmérsékleten működik, akár a legdurvább ipari környezetben is. A telefon nagyon hosszú rendelkezésre állási és támogatási ideje (5 éves életciklus), valamint a globális hitelesítés (robbanásbiztos alkalmazás, országspecifikus termék megfelelőség és számos rádiósáv használata) maximális tervezési és befektetési biztonságot nyújt. Az Android 8 operációs rendszer, valamint a FOTA (Firmware Over the Air) és a saját szoftverfejlesztő csapatán keresztül folytatott folyamatos biztonsági frissítések révén az Ex-Handy 10 rendkívül «jövőálló» készülék. Modern, újratölthető akkumulátora a kifinomult energiagazdálkodással kombinálva átlag feletti működési időtartam elérését teszi lehetővé. A telefonhoz kiegészítők átfogó kínálata érhető el a saját 3,5 mm-es audio jack rögzíthető csatlakozótól kezdve az innovatív PTT szettnek számító új ePhone Rádiós Hangszóró Mikrofonon (RSM) át a beolvasási alkalmazásokig és BLE jelzőfényekig.

A mobil megoldások következő generációja: a saját fejlesztésű 4G/LTE featurephone Ex-Handy 10, illetve az ATEX/IECEx Zone 1 / Div. 1 verziójú Tab-Ex 02 ipari tablet

Az Tab-Ex 02 ipari tablet már 1/21 zónához is elérhető

A nürnbergi szakkiállítás másik fénypontja a Tab-Ex 01, a világ első robbanásbiztos Android-alapú tablet utódjaként számon tartott új Tab-Ex 02 ipari tablet ATEX/IECEx Zone 1/21; Div. 1 verziója volt. A Tab-Ex 02 a legmagasabb teljesítményt olyan innovatív alkalmazásokkal ötvözi, mint például a kiterjesztett valóság. Az Android 8 operációs rendszerrel felvértezett Tab-Ex 02 a Samsung Galaxy Tab Active2 alapjaira épült, nagy teljesítményű, 1,6 gigahertzes Octa Core processzorral és 3 gigabájt RAM-mal rendelkezik. A konfiguráció ideális az ipar 4.0 alkalmazások számára és leegyszerűsíti a SCADA/DCS rendszerekkel, árukezelő rendszerekkel (SAP, IBM Maximo), projektmenedzsment rendszerekkel, valamint a számítógépes rendszertervezéssel történő adatcserét. A kompakt Tab-Ex 02 tökéletes és világszerte elismert segítség különféle feladatokhoz, beleértve a leltárt, az anyagkövetést, a karbantartást, az ellátási láncot, valamint az eszközkezelést, ezenkívül egy professzionális megoldás a munkatársak személyi védelméhez is.

Az ATEX/IECEx Zóna 1 / Div. 1 hitelesített Tab Tab-Ex 02 ipari tablettel a munkatárs számára a teljes folyamatlánc adati elérhetővé válnak - bárhol és bármikor

Harness Synergies: megnövelt hatékonyság és biztonság

Az SPS IPC Drives kiállításon a Pepperl+Fuchs és az ecom azt is demonstrálták, hogy az ügyfelek miként húzhatnak hasznot a veszélyes területekre kifejlesztett, időtálló megoldásokból és a globális szolgáltatási portfólióból, ami teljesen új lehetőségeket kínál az egész ellátási lánc mentén az ipar 4.0 korában. A legújabb szenzortechnika, az intelligens HMI megoldások és a robbanásbiztos mobil eszközök kölcsönhatása segít a vállalatoknak a költségek csökkentésében, a biztonság növelésében, valamint a hatékonyabb folyamatok és a jobb eszközkezelés biztosításában. Az alkalmazottak, szakértők, csapatok vagy projektcsoportok ezenkívül professzionális ipari alkalmazásokat használhatnak, az adatokat valós időben tehetik online elérhetővé és így bárhonnan rugalmasabban tudnak együttműködni. A digitális adóvevő, vagy a videokonferencia-alkalmazások számos előnyt kínálnak a dokumentáció, a távdiagnosztika, a karbantartás és a szerelés területén. A szakértőknek nem kell az üzemben vagy a helyszínen tartózkodniuk, elég egy távoli diagnózist készíteniük és utasításokat adniuk a kár helyreállítására, ami jelentős idő- és költségmegtakarítással jár. Az ecom és a Pepperl+Fuchs kiállítási standján (7A csarnok, 330. stand) a látogatók betekintést nyerhettek az átfogó Mobil Munkavállalói Ökoszisztémába, valamint a hardver- és alkalmazási megoldások széles választékába.

www.pepperl-fuchs.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek