Beveti a robot intelligenciát a Xerox

2015. június 12., péntek, 19:04

Címkék: adatelemzés adatkezelés Xerox Xerox ClearSight Case Management Xerox ClearSight™ Automated Intelligence

Új mérföldkőhöz ért az automatizálás az üzleti folyamatok kiszervezésében. A Xerox legújabb, robotizált folyamatmenedzsment megoldásai - a Xerox ClearSight™ Automated Intelligence és a Xerox ClearSight Case Management - arra tesznek kísérletet, hogy a nagy leterheltséggel járó, sok időt igénylő, manuális adminisztrációs teendők alól felszabadítsák a dolgozókat, akik ennek köszönhetően a magasabb hozzáadott értéket képviselő feladataikkal foglalkozhatnak.

A Xerox ClearSight™ Automated Intelligence elnevezésű szoftver az adatfeldolgozásban nyújt gyors és hatékony segítséget. Arra programozták, hogy a különböző forrásokból (többek közt email, táblázatok) érkező információk alapján frissítse, rendszerezze az adatbázisokat. Továbbá képes arra, hogy az adatokat összegyűjtse és megfelelő csatornákon, alkalmazásokon keresztül eljutassa azokhoz, akik ezekből dolgoznak.

A Xerox ClearSight Case Management szoftver szintén arra helyezi a hangsúlyt, hogy azonnali információs támogatást nyújtson a felhasználóknak. Működése egyszerű. A telefonon, online úton beérkező ügyfélkérés témája alapján azonnal elindítja a keresést az adatbázisban és összeszedi azokat az információkat, amelyek a kérdés kapcsán relevánsak. Minden összegyűjtött információt azonnal továbbít az ügyfélszolgálati munkatárs számítógépének képernyőjére, aki ezek alapján, pillanatokon belül teljes körű felvilágosítást adhat az érdeklődőnek. Ennek a megoldásnak a birtokában felesleges az ügyfélszolgálatosokat tréningezni a mappák használatából, az üzleti folyamatok adminisztrációjából. Ezt a feladatot a szoftver tökéletes minőségben elvégzi helyettük.

Mindkét szoftver széles körben alkalmazható, a legváltozatosabb iparágakban. A tömegközlekedési tájékoztatásban éppúgy, mint az egészségügyi adminisztrációban, vagy a pénzügyi kimutatások elkészítésekor.

A vállalat sikerrel tesztelte legújabb fejlesztéseit élesben is. A Xerox ClearSight™ Automated Intelligence használatával többek közt az amerikai Horizon Healthcare Services egészségbiztosító követeléskezelő elektronikus rendszerét alakították át. Ennek beiktatásával minimálisra csökkentek a rendszer hibái és az adatok pontossága közel száz százalékos lett. Szintén a Xerox megoldását alkalmazták az új-mexikói szövetségi egészségügyi rendszer modernizálásához. A Xerox ClearSight Case Management szoftvernek köszönhetően a töredékére esett vissza az az idő, amit ma már a dolgozóknak adminisztrációval kell tölteniük.

www.xerox.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek