BTC14 ipari dobozos vékony kliens

2019. december 12., csütörtök, 16:40

Címkék: folyamat folyamatadatok folyamatirányítás folyamatvezérlés IT IT infrastruktúra IT menedzsment Pepperl+Fuchs

A Pepperl+Fuchs ipari dobozos vékony kliensei megbízható és robusztus IT-megoldást jelentenek a folyamatadatok megjelenítéséhez. A klienseket kifejezetten szélsőséges körülmények között történő használatra és ipari környezetben történő 24 órás üzemeltetésre fejlesztették ki.

A magas hőmérsékletet, ütéseket és rázkódásokat hosszú időn át elviselni képes új BTC14 és a már jól ismert - duál monitoros alkalmazásokhoz tervezett - BTC12 vékony kliensek és az első négymonitoros generációnak számító BTC01 kliensek társa lett.

A BTC14 elölnézete

A BTC14 négy egységes, digitális DisplayPorts® kijelzőcsatlakozóval rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a folyamatok akár négy Ultra-HD (4K) képernyőn történő megjelenítését, optimális képet adva ezáltal az összes információról. A kiegészítő szerelőkészleteknek és a robusztus kialakításnak köszönhetően a BTC14 rendkívül változatos módon telepíthető. A hosszú távú rendelkezésre állás és a modern számítógépes platform révén a BTC14 rendkívül jövőbiztos. Az előre telepített Pepperl+Fuchs VisuNet RM Shell 5 firmware egyszerűsíti a host rendszerek virtualizálását, valamint a gyors és intuitív konfiguráció végrehajtását.

A BTC14 hátulnézete

A vékony kliens portfóliót az innovatív VisuNet Control Center felügyeleti eszköz teszi teljessé, ami lehetővé teszi az összes vékony kliens eszköz hatékony és központosított kezelését, ha azt az RM Shell 5 firmware-rel használják: a vezérlőteremben elhelyezett BTC-ktől kezdve a gyártással kapcsolatos munkaállomásokon át egészen az Ex Zone 1/21 zónában elhelyezett távoli monitorokig.

www.pepperl-fuchs.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek