Évnyitó Dell Üzleti Reggeli

2020. január 09., csütörtök, 15:22

Címkék: adatvédelem Dell ERP IT IT infrastruktúra IT menedzsment rendezvény SAP

Sok szeretettel meghívjuk az idei első Dell – Tech Data eseményre, melyet január 16-án reggel rendeznek a Dunapark Kávéházban.

Az Üzleti Reggeli során megismerheti az SAP S/4HANA következő generációs, intelligens
ERP üzleti csomagot és a Dell kapcsolódó megoldásait, a hiperkonvergens rendszerek jövőjét, valamint a Dell Adat-Vagyon-Őr adatvédelmi rendszerét.

  • A Dell EMC alapokon futó SAP HANA rendszerek dinamikus, nagy teljesítményű és magas rendelkezésre állású infrastrukturát nyújtanak.
  • A hiperkonvergens rendszerek relatív új technológiát jelentenek, közös jellemzőjük a virtualizáció. Bár üzemeltetésük egyszerűbb a hagyományos rendszerekhez képest, beállításuk alapos megfontolást igényel, ugyanakkor rugalmasabbá teszi az IT szolgáltatásként történő működését.
  • A Dell Adat-Vagyon-Őr adatvédelmi rendszerei átfogó, adatokra és alkalmazásokra kiterjedő, biztonsági mentést és helyreállítást kínálnak, mind a fizikai, mind a virtuális kiszolgálók számára.

A rendezvényen a Dell szakértői áttekintést nyújtanak a fenti megoldásokról, valamint lehetőség nyílik személyes konzultációra is.

Mikor?      2020. január 16. (csütörtök) 8.30 – 11.00

Hol?          Dunapark Kávéház, 1137 Budapest, Pozsonyi út 38.

 

 

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek