Keyboard Pro numerikus billentyűzettel

Tervezőmérnökök és kreatív szakemberek számára tervezve

2021. december 14., kedd, 06:00

Címkék: 3D 3Dconnexion CadMouse billentyűs IT infrastruktúra IT menedzsment

A leválasztható numerikus billentyűzettel rendelkező 3Dconnexion Keyboard Pro segítségével digitális 3D modellek és professzionális terveket hozhatók létre. Kompakt szélessége lehetővé teszi az egér vagy a toll optimális elhelyezését, ami természetesebb és kényelmesebb testtartást eredményez. A tizenkét programozható 3Dconnexion billentyű automatikusan hozzáférést biztosít azokhoz az alkalmazásspecifikus parancsokhoz, amelyekre leginkább szükség van – így idő takarítható meg és a feladatra összpontosíthatunk.

A 3Dconnexion kulcsok az Ön által használt alkalmazáshoz alkalmazkodnak

A 3Dconnexion Keyboard Pro a szabványos billentyűk mellett 12 további funkcióbillentyűt tartalmaz. A billentyűzet azonnal felismeri a használt alkalmazásokat, valamint azok környezetét. A legtöbbször használt parancsok automatikusan hozzárendelődnek az egyes billentyűkhöz, így közvetlenül elérhetők. A 3Dconnexion kulcsok a saját preferenciáink szerint egyszerűen testreszabhatók. A képernyőn bármikor láthatjuk, hogy mely parancsok vannak hozzárendelve a billentyűkhöz.

Néhány alkalmazási példa:

Az egér pozíciójának optimalizálása

A billentyűzet teljes méretű, de a numerikus billentyűzet levehető a szélesség csökkentéséhez. Ezáltal ideálisan helyezhető el az egér és a toll, a vállunk, alkarunk és kezünk pedig ellazulhat.

A numerikus billentyűzet és az egér egyidejű használata

A gyakori számbevitel során a CadMouse és a Numpad Pro egyidejűleg használható anélkül, hogy a kezet folyamatosan mozgatnunk kellene az egér és a billentyűzet között. Ez felgyorsítja és leegyszerűsíti a munkafolyamatot.

Programozható vezeték nélküli numerikus billentyűzet

A leválasztható 3Dconnexion Numpad Pro kilenc programozható billentyűt tartalmaz, köztük négy 3Dconnexion billentyűt, amelyek lehetővé teszik a leggyakrabban használt alkalmazás-specifikus parancsok egyszerű elérését. Vezeték nélkül csatlakozik a billentyűzet integrált vevőjéhez, vagy Bluetooth technológia segítségével közvetlenül a számítógéphez. Akkumulátorai több mint hat hónapig (Napi 8 óra, heti 5 nap használat esetén. Az akkumulátor élettartama a beállításoktól és a felhasználótól függően változhat.) bírják és USB-kábellel a számítógéphez csatlakoztatva újratölthetők.

Pontos és könnyű gépelés

Mind a billentyűzet, mind a numerikus billentyűzet ergonomikusan kialakított, az ujjbegyekhez illeszkedő konkáv billentyűsapkákkal rendelkezik. Matt bevonatú felületekkel és lekerekített élekkel kellemes érzést és pontosságot biztosítanak, függetlenül attól, hogy hol ütik le a billentyűt. A modern scissor-technológiának köszönhetően a billentyűk stabilitást és minimális ellenállást biztosítanak. A lézeresen felületstrukturált billentyűsapkákról a jelzés nem kopik le.

Modern csuklótámasz

A teljes méretű tenyértámasznak köszönhetően a 3Dconnexion Keyboard Pro esetében elkerülhető a csukló kifáradása. Kialakítása révén a billentyűzet síkja változtatható a nyugodt és egyszerű gépelés érdekében. A kihajtható lábak lehetővé teszik, hogy a billentyűzetet 4,3 fokos lépcsőkben tetszés szerint állítsuk be.

Biztonságos kapcsolat

A vezetékes kapcsolat, valamint a billentyűzet és a numerikus billentyűzet közötti titkosított kommunikáció magas szintű, a vállalati ügyfelek igényeinek is megfelelő biztonságot nyújt. A billentyűzetbe integrált vevőegység lehetővé teszi az összes 3Dconnexion vezeték nélküli eszköz zökkenőmentes és kényelmes csatlakoztatását.

Személyre szabott asztali beállítások

A leválasztható numerikus billentyűzet lehetővé teszi az asztali beállítás személyre szabását úgy, hogy a CadMouse-t és a SpaceMouse-t pontosan a preferenciáinknak és feladatainknak megfelelően helyezzük el.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BESZÁLLÍTÓI KAPCSOLATOK

Itt a lehetőség tajvani kapcsolatokat építeni!

Média Partnerek