Megérkeztek Fujitsu 11. generációs asztali gépei és munkaállomásai

2021. július 14., szerda, 13:30

Címkék: Fujitsu IT IT infrastruktúra IT menedzsment számítógép

A Fujitsu frissen bemutatott új generációs asztali gépei és munkaállomásai az agilitást, teljesítményt és rugalmasságot igénylő home office felhasználóknak készültek. Az irodában vagy otthonról dolgozó emberek millióinak igényeire reagálva a Fujitsu olyan új generációs eszközöket készített, amelyek kevesebb energiát fogyasztanak és rendkívül halkan működnek – ugyanakkor használatuk a teljesítmény terén sem jelent kompromisszumot.

A továbbfejlesztett, 11. generációs Fujitsu ESPRIMO asztali gépek és CELSIUS munkaállomások mindegyike a legújabb Intel lapkakészlettel és 11. generációs Intel Core processzorokkal dolgozik, és kisebb energiafogyasztás mellett nyújt nagyobb teljesítményt.

A kínálat kiemelt tagja a FUJITSU ESPRIMO G5011. A stílusos, ultrakompakt asztali mini PC helytakarékos, karcsú, 0,86 literes házban működik. Ideálisan elrejthető a kijelző mögé vagy az íróasztal alá. Az ESPRIMO G5011 kiváló választás tárgyalókba és közös munkaterületekre, konferencialétesítményekbe és tantermekbe – csakúgy, mint otthoni irodai környezetbe.

Szintén újdonság a CELSIUS W5011, a világ egyik legjobban bővíthető belépő szintű asztali munkaállomása. Hatékonyan támogatja a magas szintű igényeket támasztó alkalmazásforgatókönyveket, köztük a CAD-et, a CAE-t, a multimédiát, a tervezést és a vizualizációt. Teljesítményét Intel Xeon W-1300 processzorok garantálják – továbbfejlesztett memóriával és megnövelt I/O-sebességgel. Kristálytiszta képmegjelenítéséről és gördülékeny grafikus teljesítményéről teljes hosszúságú, dual slotos RTX grafikus kártyák (akár NVIDIA RTX A5000) gondoskodnak. Az új modell bőséges tárkapacitást kínál és PCIe Gen4 NVMe SSD-kkel támogatja a nagyméretű adatfájlok kezelését és a nagy sebességű adatátvitelt.

Ár és piaci bevezetés

Az új, 11. generációs FUJITSU ESPRIMO és CELSIUS kliensszámítástechnikai eszközök azonnal rendelhetők, piactól és specifikációtól függő áron.

www.fujitsu.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek