300 kiállítóval nyit az R + T digital

Gazdag szakmai programkínálat bizonyítja a téma sokszínűségét

2021. február 03., szerda, 20:15

Címkék: Interpress kiállítás messe stuttgart Stuttgart

Idén február 22-25. között online platformon szervezi meg a Messe Stuttgart a világ vezető redőny, ajtó/kapu és árnyékolástechnikai/napvédelmi szakkiállítását – kiterjesztve ezzel kínálatát a virtuális térbe.

A digitális R + T is a megszokott hármas vásári alapelven valósul meg :

  • A kiállítók bemutatják termékújdonságaikat, fejlesztéseiket a Kiállítói térben (Expo Area) a nemzetközi szaklátogatóknak, mindemellett a Kiállítói Fórumban (Exhibitor Forum) lehetőség nyílik kiállítói termékújdonságok, piaci tendenciák megismerésére,
  • Szakmai előadások keretében megvalósul a tapasztalatcsere, tudástranszfer a hibrid Konferencia térben (Conference Area), hisz nemcsak streamelt, hanem stuttgarti helyszínű kísérő programokban is lehet részt venni (pl. gasztronómia napja, kézművesség napja) és
  • Az ágazat szereplői online, hálózatban kapcsolatba lépnek egymással.

A kiállítói tér 9 csarnoka a következő tematikák szerint várja az érdeklődőket: Árnyékolók, Outdoor, Műszaki textíliák, Külső napvédelem, Belső napvédelem, Épületautomatizálás, Kapuk/ajtók, Meghajtások, Innovációk.

Az egyes csarnokokba lépve megjelenik a kiállítói pavilon térkép, ahol a kiállító kiválasztása után virtuális standjához érkezünk. Számos funkció segítségével tájékozódhatunk (chat a kiállító képviselőjével, videós tartalom megtekintése, termékleírások, cégbemutatás, stb.).

A szakmai programok sorából kiemelkedik az R + T innovációs díj verseny, a résztvevők és pályázataik bemutatása és díjazása, de részesei lehetünk az Ajtó/Kapu Fórumnak, Smart Home Fórumnak, az Építészek éves kongresszusának, vagy az Archikon 2021 városfejlesztési konferenciának.

www.rt-expo.digital

Interpress Kiállítások & Interpress Travel, a Messe Stuttgart magyarországi vásárképviselete

Seifert Ibolya

1097 Budapest, Illatos út 7.

Tel.: 302-7525 vagy 30/932-1657

E-mail: seifert@interpress.hu

www.interpress.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
CAREER WITH THE BMW GROUP

METROLOGY COORDINATOR (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FACILITY MANAGEMENT (F/M/X)

SHIFT LEADER MAINTENANCE (F/M/X)

TECHNICAL SHIFT LEADER PAINT SHOP (F/M/X)

Média Partnerek