A Hörmann is kiállít az idei BAU vásáron

Új termékcsalád és még nagyobb kiállítási terület

2018. december 13., csütörtök, 15:25

Címkék: BAU_2015 építőipar épület ipari épület Messe München München

A müncheni BAU vásáron a Hörmann eddig megszokottan sokrétű és minőségi termékkínálatával több mint 1.400 m2-en képviseltette magát. 2019-ben ezt további 120 m2-rel növelik, ugyanis a kapu- és ajtógyártó cég a B3-as csarnok 302-es vásári standján többek között egy teljesen új termékprogramot mutat majd be a látogatóknak.

A tavalyi, 2017-es BAU vásáron a Hörmann bejelentette, hogy az olasz Pilomat vállalattal – a világ egyik vezető forgalomkorlátozó oszlop -, útzár-, emelőgerenda- és tüskés útakadály-gyártójával – a jövőben Hörmann márkanév alatt kínálnak majd forgalomkorlátozó rendszereket a piacon. Az elmúlt évben egy további vállalat, a Hermann Automation cég átvételére került sor, mely sorompók és parkolórendszerek fejlesztésével és gyártásával foglalkozik. Most mutatják be első alkalommal az új termékcsaládot a BAU vásáron: külön vásári standon állítják ki az oszlopokat , sorompókat és a pénztárautomatákat. A forgalomkorlátozó oszlopok területén  világújdonság bemutatására is készül a cég.

A kapu- és ajtómeghajtások termékkörében olyan megoldásokat mutatnak majd be, melyeket a Hörmann saját meghajtástechnikai gyárában fejlesztettek tovább, vagy fejlesztettek ki újonnan. A fókuszban ezen belül is a Smart Home (intelligens otthon) és a digitális hálózat áll.

A lakóépületekhez kapcsolódó termékek esetében  a dizájn és a kialakítás sokszínűsége kapja a legnagyobb hangsúlyt. Ezen belül a lakótéri ajtók és a lakásbejárati ajtók új megjelenési formái és kialakítási variációi jelennek meg. A kiállításon egy teljesen új házbejárati ajtó terméksorozat is bemutatásra kerül.

A tűz- és füstgátló termékek és tokok területén néhány innováció és szerkezeti fejlesztés is várja a BAU látogatóit. Mindemellett a rakodástechnika és az iparikapu-rendszerek újdonságai is képviseltetik magukat az eddigi legnagyobb Hörmann vásári standon. Ez magába foglalja többek között az új fejlesztéseket az iparikapu-rendszerek szervizelésének és karbantartásának területén.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek