A Toshiba bemutatta új, nagy kapacitású MiNi SMMS-e rendszerét

2020. február 27., csütörtök, 18:37

Címkék: épületenergetika épületgépészet épülettechnika klíma légkondicionálás légkondícionáló légtechnika Toshiba

Az új, nagy kapacitású Mini SMMSe egyetlen rendszerrel, kompakt formában teszi lehetővé több helyiség energiatakarékos hűtését, fűtését és melegvízzel történő ellátását, így nagyobb rugalmasságot biztosít a telepítés során.- Az új, nagy kapacitású, 8 és 10 lóerő teljesítményű MiNi SMMSe - Szerzői jog: Toshiba Carrier Corporation

A háztartások és a kereskedelmi hasznosítású ingatlanok nagy teljesítményű és hatékonyságú HVAC (fűtés, szellőzés és légkondicionálás) rendszereiben globális piacvezetőnek számító Toshiba bemutatta változó hűtőközeg-áramú (VRF), nagy kapacitású, 8 és 10 lóerős új MiNi SMMS-e modelljeit. A Toshiba MiNi SMMS-e lehetővé teszi több helyiség egyetlen kültéri egységgel történő hűtését, fűtését és melegvíz ellátását. A rendszer ezáltal nagy energiamegtakarítást, rugalmas telepítést és csendes működést garantál, így ideális megoldás kisebb üzletek, szállodák, irodaépületek, valamint nagyobb apartmanok számára.

A kisebb kereskedelmi ingatlanokhoz optimalizált, oldalra fúvós  MiNi SMMS-e kültéri egységének  mérete 1 740 × 990 × 390 mm, ami a felfelé fúvásos  egységekhez képest megkönnyíti a rendszer beépítését. A 8 és 10 lóerő teljesítményű új kültéri egységek kis és közepes méretű, több helyiségben működő kiskereskedelmi, lakó- vagy irodaépületeket képesek kiszolgálni. A kompakt háznak köszönhetően az egységek könnyen telepíthetők a belvárosban egy árnyékoló mögé,  vagy a tetőre. Az ilyen helyszínen ugyanis fontos szempont a csendes működés és az észrevehetetlenség.

Az összes hűtési és fűtési igény átfogó kiszolgálására kifejlesztett Toshiba házon belül tervezett, két forgó inverter vezérelt kompresszora pontosan megfelel a beltéri alkalmazások által támasztott igényeknek, kategóriaelső teljesítményt és hatékonyságot biztosítva. A pontos hűtőközeg-vezérlés garantálja, hogy minden beltéri egységhez (IDU) a megfelelő mennyiségű hűtőközeg jusson, ellátva ezzel az egyes helyiségek igényeit.

Az új, nagy kapacitású, 8 és 10 lóerő teljesítményű MiNi SMMSe - Szerzői jog: Toshiba Carrier Corporation

Egy rendszerre akár 16 darab beltéri egységet is lehet csatlakoztatni. A változatos és rugalmas beltéri egység sorozattal (akár 13 modelltípus, több mint 80 kombinációjával, kazettás beltériegység, légcsatornás beltériegység, konzolos beltériegység, mennyezeti és oldalfali beltériegység) kombinálva a Toshiba MiNi SMMS-e számos projekthez adaptálható, a kültéri és a beltéri egységek között legfeljebb 300 méter csővezeték hosszal és 30 méter magasságkülönbséggel számolva. Az vízmodul lehetővé teszi a vízmelegítést a padlófűtés, a radiátorok és a szaniter melegvíz előállításához. A Toshiba VRF TCC kapcsolat biztosítja, hogy az új MiNi SMMS-e az összes vezérlőrendszerrel használható.

A MiNi SMMS-e rendszert ezenkívül kategóriaelső energiahatékonysággal és a hagyományos felfelé fúvásos egységekhez képest 25%-kal csökkentett hűtőközeg igény jellemzi. Az egységre 8-as SEER (szezonális hűtési jóságfok) és 4,5-ös SCOP szezonális hűtési jóságfok) értékeket határoztak meg. A rendszer számos európai ösztönző programba került be, köztük az Egyesült Királyságban működő ECA (Enhanced Capital Allowance), a holland EIA (Energiabefektetési támogatás), valamint az olasz Conto Termico programokba, amelyek adókedvezményeket biztosítanak az energiatakarékos berendezések beszerzéséhez.

A Toshiba kibővített, 8 és 10 lóerő teljesítményű MiNi SMMS-e sorozata kompakt, rugalmas és energiahatékony megoldást jelent ezen igény kielégítéséhez.

www.toshiba-klima.at

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BESZÁLLÍTÓI KAPCSOLATOK

Itt a lehetőség tajvani kapcsolatokat építeni!

Média Partnerek