A Toshiba egyedülálló légkondicionáló rendszere végtelen tervezési lehetőséget kínál

2021. június 03., csütörtök, 14:31

Címkék: HVAC légkondicionálás légkondícionáló Toshiba

A HAORI lakossági légkondicionáló rendszereket lenyűgöző esztétika, első osztályú hatékonyság, hangtalan működés és kiváló levegőminőség jellemzi.

A háztartási és kereskedelmi épületek nagy hatékonyságú és nagy teljesítményű HVAC (fűtés, szellőzés és légkondicionálás) rendszereinek világelső gyártója, a Toshiba újra definiálta a lakossági légkondicionáló rendszerek megszokott esztétikáját. A vállalat újonnan kifejlesztett HAORI megoldása túllép a hagyományos légkondicionáló koncepciókon, hogy csábító és valóban elegáns részévé váljon a lakberendezésnek, bizonyítva, hogy az otthoni komfortérzet sokkal magával ragadóbb módon is elérhető, mint a hagyományos műanyag olykor zavaró látványával.

A szoba stílusától függetlenül - ami lehet modern, játékos, hétköznapi, luxus, elegáns vagy retro - létezik olyan HAORI dizájn, amely még vonzóbbá teszi azt. A vékony és egyedi formával rendelkező egység rendkívül vonzó textilhuzattal rendelkezik, amely nemcsak számos standard és opcionális színben érhető el, hanem végtelen testre szabási lehetőséget is hordoz magában. A mellékelt szövetminta készlet használatával a HAORI-tulajdonosok egyszerűen a szabászatba vihetik a kiválasztott dizájnt illetve ha tudnak szabni-varrni, elkészíthetik maguknak. A HAORI textilfelülete tökéletesen passzolhat más szövetanyagokhoz, például a kanapékhoz, a szőnyegekhez, a függönyökhöz, a fotelekhez és ágyneműkhöz a kellemes és kényelmes légkör megteremtése érdekében.

A szoba stílusától függetlenül – ami lehet modern, játékos, hétköznapi, luxus, elegáns vagy retro – van az a HAORI design, amely még vonzóbbá teszi azt (Forrás: Toshiba Carrier Corporation)

A Toshiba szabadalmaztatott koncepciója megkönnyíti a HAORI átalakítását «design váltás». A kívánt anyagot az ívelt elülső panelre húzzuk és ragasztjuk. A HAORI szépsége abban rejlik, hogy beolvad a környezetbe és a fal részévé válik, vagy éppen kiemelkedik abból és a szoba díszévé válik. A belsőépítészek és a lakástulajdonosok számára a stílus lehet a sorvezető. Ráadásul, ha a helyiséget felújítják, akkor a HAORI is kaphat új dizájnt. Egyszerűen válasszunk, vagy készítsünk egy másik szövetet, hogy az esztétika ne szenvedjen csorbát.

A Toshiba a műszaki megoldások terén kivívott globális hírnevéhez méltón a HAORI vizuális vonzereje kiváló műszaki tartalommal párosul. A kategóriaelső AAA teljesítményhez (fűtéshez és hűtéshez egyaránt) szinte hangtalan működés és piacvezető levegőminőség tartozik.

A minimális környezeti terhelésre kifejlesztett R32 hűtőközeg előnyeit kihasználva a HAORI A+++ (energiateljesítménye) energia hatékonysága biztosítja a kategória legjobb részterhelési hatékonyságát 8,6-os SEER (szezonális hűtési hatékonysági fok) és 5,1-es SCOP (szezonális fűtési hatékonysági fok) értékekkel. A Toshiba innovatív rotációs kompresszor és inverter technológiája pedig a fűtési és hűtési teljesítmény állandó szabályozásával járul hozzá a környezet védelméhez.

A HAORI-t szinte hangtalan működésre tervezték. Az egység Csendes funkciója az alig hallható 19 dB(A) értékre csökkenti a beltéri egység zaját a pihentető alvást biztosítva. A kültéri egységet pedig a piac egyik legcsendesebb névleges 44 dB(A) érték jellemzi. Az alkalmazás vagy a távirányító által aktivált speciális funkcióval a zajszint lecsökkenthető egészen 37 dB (A) szintre.

Ami a levegőminőséget illeti, a HAORI a Toshiba PM2.5 Ultra-Pure szűrőjével rendelkezik, amely a finom, a 2,5 mikrométert meghaladó átmérővel rendelkező részecskék 94%-át képes kiszűrni. A vizsgálatok szoros összefüggést találtak a légúti betegségek és a levegő finom részecskék belégzése között, amelyek baktériumokat és vírusokat is hordozhatnak. A HAORI-ban elhelyezett Toshiba Plasma Ionizátor megfogja és semlegesíti a mikronos tartományban mozgó szennyezett részecskéket (vírusokat és baktériumokat) az egészséges élettér megteremtése érdekében.

A szürke bézs színű textilszövetű HAORI valódi stílusteremtő lehet (Forrás: Toshiba Carrier Corporation)

A magas levegőminőség hosszú távon megmarad az olyan funkcióknak köszönhetően, mint a könnyen tisztítható cseppvíz elvezetés (leeresztőtömlő), illetve az öntisztító funkcióval rendelkező Toshiba Magic Coil hőcserélő bevonat. A Toshiba innovatív HADA Care megoldása ezenkívül modern hűtési technológiát kínál, amely javítja a helyiségben a levegő eloszlását és megőrzi a bőr nedvességszintjét. A zsalupozíció közvetett áramlású, keringtetett levegőáramot hoz létre a helyiség felső részében a hőmérséklet szabályozása és a komfortfokozat növelése érdekében.

A HAORI stílusos távirányítóval rendelkezik. A modern fekete, csiszolt textúrájú külső elegáns megjelenést kölcsönöz az eszköznek.Az intuitív távvezérlő funkciók közé tartozik az Energiaválasztás és az ECO üzemmód az energiaszámlák csökkentése érdekében, illetve a Hi-power funkció a gyors hűtés vagy fűtés érdekében. A berendezéshez mágneses, fali tartó is elérhető.

A gyárilag integrált Wi-Fi-nek köszönhetően a HAORI a Toshiba Home AC Control alkalmazáson keresztül is vezérelhető, amiben a Google Home asszisztenssel és az Amazon Alexa intelligens hangszórókkal való kompatibilitásnak köszönhetően az újonnan bevezetett funkciók között szerepel az költésgosztás (energiaszámlálás) és a teljes hangvezérlés is.

A HAORI beltéri egységének szerelőkerete a kulcsrakész telepítés révén gyorsan és egyszerűen rögzíthető bármilyen falra. A beltéri egységek a Toshiba split rendszerű és multi rendszerű kültéri egységeihez is csatlakoztathatók.

www.toshiba-klima.at

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS

SENIOR SPECIALIST ENVIRONMENTAL MANAGEMENT AND PERMITTING (F/M/X)

METROLOGY COORDINATOR (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FACILITY MANAGEMENT (F/M/X)

PRODUCTION SUPPORT TECHNICIAN (F/M/X)

Média Partnerek