Bővült a Toshiba lakossági légkondicionáló sorozat

A 3.5HP Digital Inverter modellek kiterjesztett sorozata A++ hatékonyságot biztosít kompakt méret és csendes működés mellett.

2020. április 15., szerda, 19:13

Címkék: energetika épületgépészet épülettechnika klíma légkondicionálás légkondícionáló légtechnika Toshiba

háztartások és a kereskedelmi hasznosítású ingatlanok nagy teljesítményű és hatékonyságú HVAC (fűtés, szellőzés és légkondicionálás) rendszereiben globális piacvezetőnek számító Toshiba egy 3,5 lóerő teljesítményű digitális inverteres kültéri egységgel bővítette az R32 lakossági HVAC sorozatot.

A 3 és 4 HP közötti teljesítményszint révén az új modellek a kisebb kereskedelmi létesítmények igényeinek felelnek meg, versenyképes áron nagyobb hatékonyságot biztosítva. Az új 3.5HP ideálisak kiskereskedelmi helyiségekben, éttermekben és irodákban, valamint egyes lakóépületekben történő használatra.

Az új modellek egyedülálló módon teszik lehetővé a kapacitás, a hatékonyság és a költség közötti ideális egyensúly megtalálását. A kompakt háznak köszönhetően a kültéri egység mindössze 630 × 800 × 300 mm méretű és 47 kg súlyú, így könnyen és gyakorlatilag észrevétlenül telepíthető a helyszínen. Az új egységek, az alacsony zajszintre vonatkozó követelményeket is teljes mértékben teljesítik, hűtési üzemmódban maximum 51 dBA hangnyomást okozva.

Az új kompakt, hatékony és csendes 3.5HP Digital Inverter (szerzői jog: Toshiba Carrier Corporation)

A Toshiba innovatív kettős forgódugattyús kompresszor- és inverter-technológiáját tartalmazó rendszer kategória első A++ energiahatékonyságot ér el négyutas kazettás kombináció esetén 7,2 SEER (szezonális hűtési jóságfok) és 4,6 SCOP (szezonális fűtés teljesítmény együttható) értékek mellett. A berendezés számos európai ösztönző programba bekerült - köztük az Egyesült Királyság ECA (Enhanced Capital Allowance), Hollandia EIA (Energy Investment Allowance) és Olaszország Conto Termico programjaiba - amelyek az energiatakarékos berendezések használatát adókedvezményekkel támogatják. A széles, -15 és +46°C között mozgó külső hőmérséklet tartomány révén a rendszer minden európai éghajlat esetében használható.

Annak érdekében, hogy a modellek a legszélesebb műszaki vagy költségvetési korlátoknak is megfeleljenek, a kültéri egység négyféle beltéri egységgel kombinálható a maximális sokoldalúság érdekében: négyutas kazettás, légcsatornás, mennyezeti és magas oldalfali egységekkel. Maximális csővezetékhossz tekintetében ugyanaz, mint a 4HP modell, így a csővezeték hossza akár 50 méter is lehet.

A 3.5HP Digital Inverter négyféle beltéri egységgel kombinálható a maximális sokoldalúság érdekében. A képen a négyutas kazettás modell (szerzői jog: Toshiba Carrier Corporation)

A Toshiba RBC-AMS55E-ES/EN távirányítójával együtt használva energiafelügyeleti funkciók széles skálája válik elérhetővé, lehetővé téve a rendszer energiafelhasználásának napi, vagy heti szintű követését. Az R32 RAV digitális inverteres egységek 1-től 10 lóerőig terjedő portfóliójába tartozó új 3.5HP modellek a Toshibától megszokott minőséget és megbízhatóságot képviselik. A cég ezzel egy időben egy újabb új 6HP digitális inverteres egységet is bemutatott.

A Toshiba ideális ár/teljesítmény aránnyal rendelkező R32 RAV digitális inverteres sorozatának új modelljéről további információ a www.toshiba-klima.at webhelyen érhető el.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
TERMÉK + MEGOLDÁS

Magával ragadó film-, hangzás- és játékélmény? Hódít a Panasonic OLED-je

Média Partnerek