Energiahatékonyság minden méretben

2014. július 09., szerda, 13:50

Címkék: energetika épületfelügyelet épületgépészet Schneider Electric Smart Struxure

Háromféle,az üzleti vállalkozásoknak otthont adó épülettípus létezik a világon. Az, amelyik energiát fogyaszt, amelyik energiát fogyaszt, és amelyik energiát fogyaszt. Legyen szó akár egy kisebb kávézó, egy nagyobb hotel vagy egy hatalmas irodaház üzemeltetéséről, az energiaköltségeket nem lehet kikerülni.

 
A Schneider Electric olyan energiahatékony épületfelügyeleti megoldásokat kínál, amelyek az épületek méretéhez igazodóan minden igényt kielégítenek, és csökkentik a felmerülő költségeket a pozitív üzleti eredmények érdekében. A vállalat tehát a felhasználók egyedi igényeire szabott eszközökkel, a SmartStruxure™és a SmartStruxure™ Lite rendszerekkel segíti a létesítmények optimalizálását, ehhez azonban tisztában kell lenni az igényekkel.
 

SmartStruxure™ Lite

Szinte minden kis és közepes méretű épület, mint például butik, street food étterem vagy szálloda kihívásaira megoldást kínálnak az egyszerű, megfizethető, könnyen telepíthető és kezelhető megoldások, mint amilyen a Schneider Electric SmartStruxure™ Lite integrált épületfelügyeleti rendszere is. Alacsony költsége és gyors installálása minimalizálja az üzleti folyamatok befolyásolását, így lehetővé teszi a zavartalan munkavégzést és szinte azonnali megtérülést biztosít.
 
 
A Schneider Electric helyiség-szabályozók programozásával felügyelhetővé válik a hőmérséklet és a világítás, valamint a jelenlétérzékelők segítségével a helyiségek kihasználtsága is. Ráadásul a teljes rendszer távolról, mobileszközökről is elérhető, így bármikor könnyedén korrigálhatjuk, ha véletlenül bekapcsolva felejtettünk valamit. Továbbá a SmartStruxure™ Litevezeték nélkülitámogatást nyújt aSmartStruxure™ megoldáshoz, így bármilyen méretű épületben rendelkezésre áll a szükséges vezeték nélküli kommunikáció. 
 
 

SmartStruxure™

A nagy létesítmények esetében, főleg, ha épületegyüttesekről van szó, összetettebb az integráció, így a SmartStruxure™ az ideális megoldás. A komplett épületfelügyeleti rendszer és a hozzá kapcsolódó átfogó szolgáltatások lehetővé teszik többek között, hogy az alulteljesítő területeken elvégezzük a szükséges energiahatékonyságot javító műveleteket, akár egy mozdulattal. Az eszköz költséghatékony, ugyanakkor növeli a termelékenységet, és teljes mértékben skálázható. Segítségével a felhasználók egyetlen integrált csomagban figyelhetik meg, vezérelhetik, elemezhetik és foglalhatják jelentésekbe az épületek energiafelhasználásával és az energiaellátás minőségével kapcsolatosinformációkat. Egy sikeres üzleti vállalkozás elengedhetetlen feltétele a hatékonyság, amelynek egyik mérföldköve az integrált felügyelet. Éljen a lehetőséggel, és alkossa meg Ön is fenntartható üzleti modelljét!
 
www.schneider-electric.hu
 
Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek