EPLAN Tervezői Konferencia

Nagy érdeklődés övezte a novemberi EPLAN Tervezői Konferenciát

2012. január 03., kedd

Címkék: eplan tervezői szoftver

Az EPLAN Hungária nagyszabású rendezvényére szép számmal érkeztek érdeklődők és EPLAN felhasználók is. A Gastland M1 Hotel & Conference Center rendezvénytermében megrendezett esemény apropója, hogy megjelent az EPLAN Platform legújabb magyar nyelvű verziója, az EPLAN Electric P8 2.1.

Markus Jahn nemzetközi értékesítési igazgató úr bevezetőjében kiemelte: az EPLAN fejlesztési koncepció sikere továbbra is az innovatív fejlesztési kompetenciában, valamint a következetes gyakorlati megközelítésben rejlik. EPLAN Software & Service   GmbH személyre szabott PDM és a PLM koncepciókat, stratégiai megoldásokat közvetít, teljes körű  testre szabást,  tanácsadást, képzést nyújt. A cég mottója: hatékony mérnöki munka. Ennek sikerét bizonyítja a mára már több, mint 25.000 elégedett felhasználó   80.000 telepített szoftvere világszerte. Az EPLAN Software & Service GmbH mint a Rittal International 100 %-os leányvállalata és a Friedhelm Loh Group cégcsoport része,  több, mint  50 országban képviselteti magát.

 

A technikai prezentációk során az EPLAN Electric P8 2.1 verzió legújabb fejlesztésű funkcióin kívül bemutatásra kerültek hasznos tippek-trükkök, melyek a felhasználóknak nyújtanak segítséget a tervezésben. A résztvevők megismerkedhettek a Data Portal fejlesztéseivel, valamint további kiegészítő modulokkal is, mint például a folyamatábrák elkészítésére  alkalmas „Műveleti Sorrend” modul.

Az eseményen kiemelt szerep jutott a  3D-s szekrénytervek professzionális előállítására alkalmas EPLAN Pro Panel Professional modulnak. Az EPLAN Pro Panel Professional moduláris felépítése révén képes gyártási dokumentációk generálására, asszociációs szerelési rajzok, speciális furatozási, huzalozási pontok precíz kijelölésére, illetve különböző gyártási folyamatokhoz használt, pld. Perforex, Komax gépek vezérlésére is. Az EPLAN Platform lényeges tulajdonságainak teljes funkcionalitása elérhető, mint pld. a revízió kezelés, jogosultságkezelés, API programozás, fordítómodul. Az EPLAN Pro Panel Professional opcionálisan rendelhető EPLAN Electric P8 Select, illetve Professional verzióhoz, de elérhető stand-alone változatban is.

 

 

Bővebb információ: EPLAN Software & Service GmbH Fióktelep

2040 Budaörs, Puskás Tivadar u. 1.

Telefon: 23 420 735

e-mail: office@eplan-hungaria.hu

www.eplan-hungaria.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek