Biztonságos blindkizárás csövek széles választékához

2017. december 03., vasárnap, 11:14

Címkék: biztonságtechnika Brady kitáblázás kizárás

A Brady Corporation egy új blindkizáró megoldást kínál, amely csövek széles körére felhelyezhető. A csövek blindjeinek egyszerű és ideiglenes lezárásával a vállalatok megakadályozhatják a gázok, gőzök és veszélyes folyadékok kiszabadulását, és ezzel fokozhatják a biztonságot a csővezetékek karbantartása közben.

Nagyobb biztonság és megfelelőség

A csövekhez való blindkizáró egy jól látható fizikai akadály, amely figyelmeztethet arra, hogy senki ne érjen a csövek vakdugóihoz a karbantartás során. A megfelelően felszerelt blinddel használt kizáró eszköz és lakat csökkenti a csőben található anyag véletlen kiengedésének veszélyét. Ezzel a vállalatok növelhetik a munkahelyi biztonságot és javíthatják az EU 89/655 irányelvnek és a 1037. sz. európai normának való megfelelést.

Szikramentes anyag

A csövekhez való blindkizáró a robbanásveszélyes atmoszférákra vonatkozó ISO 80079-36:2016 szerint tesztelve lett, és teljesíti annak követelményeit. Az eszköz nagy igénybevételhez tervezett 304-es rozsdamentes acélból készül, strapabíró alumíniumöntvény blokkolórudakkal és porszórt poliészter bevonattal.

Csövek széles köréhez használható

A három méretben elérhető Brady blindkizáró csövek széles választékára felhelyezhető, beleértve a 13,2 mm és 1219,2 mm közötti összes csőátmérőt. A nagyobb biztonság érdekében az eszköz meghosszabbítható blokkolókarjára a felhasználók 1 helyett akár 2 csőcsavarkészletet is rögzíthetnek. Közvetlenül az eszközre akár 4 munkás is helyezhet lakatot.

Szerezze meg az ingyenes Kizárási/kitáblázási útmutatót a http://brady.hu/termekek/lockout-tagout/kizarasi-kitablazasi-utmutato.html webhelyen.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek