Chat és megosztás a személyes adatok védelme mellett

A Huawei és az Omlet bejelentette együttműködését: a személyes adatok védelmét biztosítják az új készülékeken

2015. január 08., csütörtök, 17:50

Címkék: CES huawei Omlet személyes adatok védelme

A Huawei, az információs és kommunikációs technológiák egyik vezető globális szállítója és az Omlet, a Stanford Egyetem egy nyitott közösségi rendszer megteremtésének céljából létrehozott spin-off vállalata a mai napon közösen bejelentették partnerségüket a CES 2015 szórakoztatóelektronikai szakkiállításon.

A partnerség keretében a Huawei gyárilag installálja Androidos készülékeire az Omlet nyitott közösségi platformját a jövőben, így azok egyedi sajátosságai még inkább kihangsúlyozódnak, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy barátaikkal anélkül chateljenek és osszanak meg fotókat, hogy a feltöltött adatok tulajdonjogát elveszítenék.

A felhasználók személyes adatainak védelmében minden fotó és adat a valós időben működő Omlet alkalmazásával kerül megosztásra. Így az adatok teljes mértékben a felhasználó ellenőrzése alatt állnak – az Omlet lehetővé teszi számára, hogy eldöntse, hol szeretné tárolni az adatait olyan szolgáltatások használatával, mint a Box, a Dropbox vagy a Baidu Cloud. Amellett, hogy a Huawei és az Omlet együttműködése biztosítja a felhasználók számára a személyes adatok védelmét. Segítségével a közösségi élmény még könnyedebbé válik a Huawei készülékeken, használatával az emberek felszabadultabban oszthatják meg üzeneteiket, képeiket és videóikat, mindössze egyetlen kattintással.   

„Az Omlet egy egyedi platform, amely tökéletesen illeszkedik a Huawei küldetéséhez, amelynek célja a világ legkiválóbb mobilélményének megteremtése.” – nyilatkozta Su Jie, a Huawei Fogyasztói Üzletágának kutatás-fejlesztési alelnöke. – „Az Omlet akadálymentes és biztonságosabb megosztást kínál, így a Huawei készülékeken is közösségibb és jobban összekapcsolt élményt teremthet a felhasználó számára.”  

A Huawei és az Omlet egyik funkciója a Share-First: segítségével a felhasználók a készülék feloldása nélkül fényképezhetnek és oszthatják meg a fotókat. Ez a mobilon leggyorsabb módja a fénykép készítésének és megosztásának. A címzettek ugyanakkor szintén a készülék feloldása nélkül tudják megtekinteni és elmenteni a képeket.

A Huawei és az Omlet egy másik funkciója a „Theme Share”. Ez ideális azon Huawei felhasználók számára, akik szeretnék különböző témák letöltésével egyénivé formálni készüléküket. A „Theme Share” segítségével könnyűvé válik majd a témák megosztása is a barátokkal.

Az Omlet nyitott social media platform Huawei készülékekre történő integrálásával egyszerűvé és gyorssá válik a közös fotó albumok létrehozása és megosztása. Az Omlet platformra létrehozott „Social Gallery” lehetővé fogja tenni a felhasználók számára, hogy barátokkal együtt készítsenek, osszanak meg és megjegyzésekkel lássanak el fotó albumokat, mindezt központi adattároló igénybevétele nélkül.

Ezek a funkciók, a Huawei és az Omlet partnerségének első innovációi, amelyek még 2015-ben elérhetőek lesznek a vállalat készülékein.

„A felhasználóknak nagyon fog tetszeni, hogy a megosztás mennyire egyszerűvé válik az Omlet segítségével a Huawei készülékeken.” – mondta el Monica Lam, az Omlet társalapítója, a Stanford Egyetem számítástechnika tudományok professzora. - „Az együttműködés a Huawei-jel lehetővé teszi az Omlet számára, hogy tovább bővítse a személyes adatok védelmét erősítő nyílt közösségi rendszert, amely a vállalat legfontosabb küldetése.”

www.huawei.hu

www.omlet.me

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek