Új kapcsoló és vezérlő megoldások veszélyes zónákba

2017. május 22., hétfő, 17:54

Címkék: áram biztonságtechnika kapcsoló Pepperl+Fuchs robbanásvédelem robbanásveszély vezérlő

A Pepperl+Fuchs évek óta nagy hangsúlyt helyez a veszélyes területen is alkalmazható elektromos kapcsoló berendezések fejlesztésére. Az idei Hannoveri vásár alkalmából jelentősen bővült és frissült az elektromos robbanásvédelmi megoldások termékportfóliója.

Minősített kapcsolók panelszereléshez – számos választható funkcióval

A Pepperl+Fuchs számos terméket kínál különböző védelmi fokozatokkal és ház kialakításokkal a veszélyes területeken elhelyezkedő gépek felügyeletéhez és az elektromos hálózatok kialakításához.

Kapcsolók és nyomógombok panelszereléshez

Különösen figyelemre méltónak ígérkezik a kapcsolók, világító nyomógombok és vészleállító gombok átfogó termékkínálata. A termékosztály jellemzője az alacsony beépítési mélység. A bajonettzár minden kapcsoló panelre gyors és biztonságos telepítést tesz lehetővé. A kapcsolók Ex e besorolása a veszélyes területen elhelyezett sztenderd panelekre történő felszerelést is lehetővé teszi.


Új termékek veszélyes zónákba: áramszaggatók és villogó zümmőgők

Pepperl+Fuchs bemutatja veszélyes zónák számára kifejlesztett új zümmögőjét is. Az műszer villogó fény és egy erős hangjelzés képében biztosít látható és hallható jelzést riasztás esetén.

Szétkapcsolók és biztonsági kapcsolók

A kapcsolók termékcsaládja robbanásveszélyes zónákban is garantálja a motorok és meghajtók biztonságos működését. A Pepperl+Fuchs az Ex de védettségi besorolásban is teljesen új modelleket mutat be. A felnyitás ellen védett biztonsági kapcsolókat háromutas zár jellemzi. Minden kapcsoló 3, 4 és 6 pólusú változatokban, 16, 25, vagy 40 A verzióban, üvegszál erősítésű poliészter (GRP), vagy acél házzal áll rendelkezésre.

www.pepperl-fuchs.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek