Isabellenhütte precíziós ellenállások az RS Components kínálatában

A csúcsteljesítményű áramérzékelő eszközök optimalizálják az áramfelvételt a nyomtatott áramkörökön az EV- és autóipari alkalmazásokban

2020. október 26., hétfő, 11:47

Címkék: autóipar autóipari beszállító ellenállásmérés energiafelhasználás RS Components szigetelés

RS Components (RS) bemutatta az Isabellenhütte nagy pontosságú, alacsony ohmú áramérzékelő ellenállások portfólióját. A két különböző, ISA-Plan és ISA-Weld néven ismert gyártási technológiával előállított Isabellenhütte áramérzékelő ellenállása megfelel a hőelektromos feszültség, a hosszú távú stabilitás és az induktivitás szigorú kritériumainak, amelyek lehetővé teszik az elektronikai tervezőknek a PCB-k energiafelhasználásának hatékonyabb optimalizálását, mint egyébként lehetséges.

Az Isabellenhütte a kiváló minőségű, alacsony ohmos teljesítményű ellenállások egyik vezető szállítója világszerte. Az RS az első magas szintű forgalmazó, amely több mint 200 SMD teljesítmény-ellenállású Isabellenhütte termékeket kínál.

Az Isabellenhütte teljesítmény-ellenállásokat széles körben használják az autóiparban például az elektromos, hibrid és hagyományos járművek akkumulátorainak, valamint az ABS (blokkolásgátló fékrendszerek), ASR (csúszásgátló szabályozás), sebességtartó automatika, szervokormány, üzemanyag-befecskendező és tapadásgátló rendszerek kezeléséhez. Az energiaellátásban – mint például az energiamérőkhöz szükséges söntök és IGBT (szigetelt kapu bipoláris tranzisztorok) tápegységek –, valamint különféle ipari, telekommunikációs és fogyasztói alkalmazásokban is megtalálhatók.

Az ISA-Plan eszközökben a nagyon pontos ellenállási elemeket az Isabellenhütte egyik ellenállási ötvözetének – manganin vagy Zeranin – homogén filmjére maratják, amely nagyon alacsony hőmérsékleti ellenállási együtthatóval (TCR) rendelkezik. Elektromos szigeteléssel vannak ellátva, jó hővezető képességű fém hordozóra van felszerelve, és kis SMD-kként van csomagolva. Az ellenállás anyaga hőelektromosan jól illeszkedik a rézhez, ezáltal a termoelektromos feszültség gyakorlatilag nullára csökken. A hővezetés a hordozóba kiváló impulzusteljesítményt tesz lehetővé. Az ISA-Plan ellenállások 1 mΩ és 4,7 Ω ellenállási értékekkel, 0,5%, 1% vagy 5% tűréshatárokkal, 0,5 W és 7 W teljesítménnyel és TCR-vel 20ppm/°C-ig terjednek.

Az ISA-Weld ellenállások egy elektronnyalábbal hegesztett rézkompozitból és egy ellenálló ötvözetből állnak: Manganin, Zeranin, Noventin, ISAOHM vagy Aluchrom. Ezek az anyagok elég rugalmasak ahhoz, hogy különböző méretekhez és alkalmazásokhoz alkalmazkodjanak, valamint egyenletes áramsűrűséget és hőeloszlást kínálnak az ellenálláson belül. Az ISA-Weld ellenállások 0,1–6,8 mΩ-os ellenállásértékeket, 1% vagy 5% toleranciát, akár 15 W névleges teljesítményt és 20ppm/°C TCR-t kínálnak.

Az Isabellenhütte nagy pontosságú, alacsony ohm áramérzékenységű ellenállások portfóliója immár elérhető az RS kínálatában az EMEA és az ázsiai-csendes-óceáni régiók számára.

https://hu.rs-online.com/web/

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS

SENIOR SPECIALIST ENVIRONMENTAL MANAGEMENT AND PERMITTING (F/M/X)

METROLOGY COORDINATOR (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FACILITY MANAGEMENT (F/M/X)

PRODUCTION SUPPORT TECHNICIAN (F/M/X)

Média Partnerek