Megjelent a MEWA 2020/21-es márkakatalógusa

Tízezer munkavédelmi cikket vásárolhatunk meg online

2020. szeptember 19., szombat, 10:32

Címkék: gépgyártás gépjárműipar katalógus MEWA munkavédelem védőfelszerelés

A MEWA nemrégiben kiadott új katalógusában kiváló minőségű munkaruházati és munkavédelmi cikkek aktualizált kínálatát találjuk. A megvásárolható termékek jól kiegészítik a textilmenedzsmenttel foglalkozó német vállalat bérszolgáltatásainak sorát. A „buy4work.mewa.hu” webshop kialakítása a kényelmes vásárlást szolgálja.

A 2020/21-es munkavédelmi márkakatalógus 272 oldal terjedelemben a munka világában előforduló szinte minden helyzetre nyújt felszerelést: kültérre vagy beltérre, nappali vagy éjszakai munkavégzéshez, a hőség, a hideg és az eső ellen. A termékpaletta a munkavédelmi lábbeliktől a védőkesztyűkön és -ruházaton át a szem-, hallás-, fej- és légzésvédelmi cikkekig terjed, de rendelhetünk pólókat, ingeket, softshell vagy az időjárás viszontagságai ellen védelmet nyújtó kabátokat is.

Újonnan kerültek a kínálatba az egyedi csillapítórendszerrel ellátott Steitz Secura biztonsági cipők és Wonder Grip szerelőkesztyűk. A sajátmárkás Korsar termékek esetében is megjelentek új fejlesztések. Az Elten, Ansell és Hakro prémium márkák esetében egymás mellett találjuk a jól bevált régebbi és a vadonatúj árucikkeket.

A munkavédelmi katalógusban található termékeket a buy4work.mewa.hu címen található webshopból lehet megrendelni (fotó: MEWA)

A MEWA szakavatott partnerként tanácsokat is ad a megfelelő termékek, például az optimális munkavédelmi lábbeli vagy védőkesztyű kiválasztásához, s szakértői a bőr- vagy a légzésvédelem terén is megosztják tudásukat az ügyfelekkel. A kínálatot gyors kiszállítás, visszaküldési lehetőség, valamint a céges logók hímzése vagy nyomtatása teszi teljessé.

A termékeket a buy4work.mewa.hu címen található, megújult webshopban lehet megrendelni. Az internetes áruház kényelmes vásárlást tesz lehetővé: intelligens szűrők gondoskodnak arról, hogy gyorsan megtaláljuk a keresett termékeket. Kedvenc termékeinket külön listába menthetjük el. Döntéseinkhez nagy segítséget nyújtanak a részletes termékinformációk és a munkavédelmi osztályba sorolással kapcsolatos adatok.

www.buy4work.mewa.hu

 

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS

SENIOR SPECIALIST ENVIRONMENTAL MANAGEMENT AND PERMITTING (F/M/X)

METROLOGY COORDINATOR (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FACILITY MANAGEMENT (F/M/X)

PRODUCTION SUPPORT TECHNICIAN (F/M/X)

Média Partnerek