Moduláris LED-es jelzőtoronyrendszerek az RS kínálatában

Az RS PRO előszerelt LED csomagok gyors, költséghatékony állapotjelző megoldást jelentenek berendezéseihez

2020. július 22., szerda, 14:53

Címkék: biztonsági jelzés biztonságtechnika jelzőfény LED RS Components

RS Components (RS) piacra dobta az RS PRO előszerelt, előhuzalozott és moduláris LED-es jelzőtorony termékcsaládot, amely az OEM automatizálási mérnökök és karbantartással foglalkozó vásárlók számára költséghatékony megoldást jelent hiba- és egyéb gépállapotok vizuális jelzéséhez. Az előszerelt jelzőtornyok mellett a közel 120 termékből álló RS PRO termékcsaládban megtalálhatók az egyedi LED-es világítóelemek, hangjelző egységek és előhuzalozott torony alapegységek is, amelyeket a felhasználók egyedi igényeiknek megfelelően szerelhetnek össze.

Az RS PRO előszerelt, előhuzalozott jelzőtornyok között egyaránt megtalálhatók az „elliptikus” félgömb alakú és a hengeres torony alakú változatok is, amelyeket úgy terveztek, hogy javítsák a vezérlő- és automatizáló berendezések biztonságát és hatékonyságát. Kettő (piros és zöld) vagy három (piros, borostyánsárga és zöld) LED-es világítómodulból állnak, gyorsan felszerelhetők 100 mm, 70 mm vagy 50 mm átmérőjű alapokra. Az előhuzalozás leegyszerűsíti a színek hozzárendelését az egyes funkciókhoz, és az egyes színkódolt modulok jelkimenetének kapcsolását. A világítóelem-opciók között elérhető a folyamatos vagy villogó beállítások, illetve változatos fényhatások.

Az előszerelt jelzőtorony modulok gyorsan, szerszám nélkül szét- és újra összeszerelhetők, vagy leválaszthatók a tápellátásról – például LED-modulok hozzáadása vagy cseréje esetén. Mindegyik ergonomikus kialakítású és IP66 védelmi besorolással rendelkezik.

Az egyes világítóelemek kék, borostyánsárga, piros, zöld, sárga és átlátszó LED-ekkel kaphatók. Piezoelektromos hangjelzéses riasztómodulok is elérhetők, akár 16 folyamatos vagy szakaszos hangkimeneti opcióval és piros LED-es figyelmeztető sávokkal.

Az előhuzalozott RS PRO alapegységek hét elektromos csatlakozója lehetővé teszi akár hét LED-modul vagy hat LED- és egy hang modul támogatását. Az elektromos csatlakozást egy IP20 érintésbiztos csatlakozó teszi biztonságossá. A szerelési tartozékok széles választékában megtalálhatók a sima felületekhez megfelelő, felületre szerelhető alapok, falra szerelhető konzolok és különböző hosszúságú hosszabbító rudak is.

Elérhető tápfeszültség opciók 12–24 VAC/DC és 120/240 VAC.

Az RS PRO moduláris LED-es jelzőtornyokat az RS mostantól elérhetővé tette az EMEA-országok és az ázsiai csendes-óceáni térség országainak piacán.

hu.rs-online.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek