VILÁGÍTÁSTECHNIKA

Csarnokot bővített a Valeo

A Valeo Auto-Electric Magyarország Kft. több mint 174 millió forint vissza nem térítendő támogatás nyert el az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében. A járművillamossági elektronikai készülékeket gyártó cég üzemcsarnokot bővített.

Korszerű közvilágítás

Magyarországon a kültéri világítási rendszerek jelentős része még rossz hatásfokú, így korszerűsítésükkel jelentős mennyiségű energiát lehetne megtakarítani. A Reflect Világítástechnikai és Kereskedelmi Kft. világítástechnikai megoldásaival szeretné meggyőzni a vállalatokat, önkormányzatokat, hogy sok esetben a világítás korszerűsítésével jelentős megtakarítások érhetők el.

Nem mindenre válasz a LED

A világítási rendszerek korszerűsítésével akár 80%-kal csökkenthető a világításra felhasznált energia mennyisége, illetve költsége. A folyamatosan emelkedő energia áraknak köszönhetően a világításkorszerűsítési beruházások kevesebb, mint 3 év alatt megtérülnek. A Reflect Kft. ezt felismerve szeretné a vállalatokat meggyőzni arról, hogy sok esetben a világítás korszerűsítésével is jelentős megtakarítások érhetők el.

III. LED KONFERENCIA

A dinamikusan fejlődő félvezető alapú fényforrások (LED) megjelenése jelentős változásokat hozott a világítástechnika területén. A LED-ek kutatás-fejlesztés eredményeit, alkalmazásának lehetőségeit és az új termékfejlesztéseket ismerhetik meg a III. LED Konferencia résztvevői.

Felvillanyozva az Olimpiai Játékokra

Két kilométer hosszú LED világítási rendszerrel és Magyarországon gyártott energiatakarékos fényforrásokkal ékesítik fel a Tower-hidat a 2012-es Londoni Olimpiai Játékok alkalmából. A Londoni Olimpia partnereként a GE Fényforrás üzletága biztosítja a Tetra Contour LED-es világítási rendszert, ami 40 százalékkal csökkenti a híd díszkivilágításának energiafogyasztását.

1 2 3 4 5
Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek