GE Innovációs Verseny

Alkosd meg a jövő irodai világítását

2015. október 01., csütörtök, 06:14

Címkék: GE Innovációs Verseny general electric pénzjutalom világítástechnika

Nemzetközi innovációs versenyt indított a GE Fényforrás üzletága. A jelentkezők feladata, hogy megtervezzenek egy jövőbe mutató technológiával felszerelt, intelligens irodai világítási rendszert, amely képes felmérni, elemezni és optimalizálni környezetét. A GE Innovációs Verseny két díjazott csapata összesen 30 000 dollár értékű pénzjutalomban részesül, valamint a fődíjasok gyakornoki pozíciót szerezhetnek az üzletág Budapesten található Európa, Közel-Kelet és Afrika régiós központjában. Az angol nyelvű pályázat leadásának határideje 2015. október 20.

A világ egyik vezető energiahatékony és fenntartható világítástechnikai megoldásokat biztosító vállalata, a GE Fényforrás üzletága egy globális versenyben várja az izgalmas ötleteket a jövő irodai világításának megtervezéséhez.  A versenyre akár egyéniben, akár csoportban jelentkezőknek egy három részből álló pályázaton kell bemutatni az általuk megálmodott intelligens rendszer részletes mechanikai, elektronikai és üzleti tervét, amelyeket a GE Fényforrás üzletág szenior tervezői és specialistái értékelnek. Az első lépésben elkészülő mechanikai tervet 2015. október 20-ig kell leadni a pályázóknak.

„Lehetséges, hogy az okos telefonunkhoz hasonlóan a jövőben okos irodaházakban fogunk dolgozni? A körölöttünk szinte mindenütt elérhető világítási rendszer lehet a kulcsa az intelligens épületek megvalósulásának. A GE versenyén a jelentkezők kreativitásuk, tehetségük és szakértelmük segítségével bemutathatják, miként formálnák át az irodai világítás jövőjét. A pályázat nyertesei a magas pénzjutalom mellett lehetőséget kapnak, hogy a világítástechnikai iparág legkiválóbb szakértőivel dolgozhassanak együtt a holnap világítási megoldásain” – mondta Kalocsai Kinga, a GE Lighting Európa, Közel-Kelet és Afrika régiójának kommunikációs vezetője.

A két díjazott pályázat 15-15 ezer dollár értékű pénzjutalomban részesül. Emellett a fődíjas csapat három tagjának további együttműködésre lesz lehetősége a GE Fényforrás üzletág régiós csapatával, ahol gyakornoki pozícióban vehetnek részt a munkában.

A GE Innovációs Versenyre a pályázók a következő linken jelentkezhetnek: http://www.geinnovationlab.com/10eqs/lighting

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek