Az element14 közösség és az OMRON webináriumot rendez az energiagazdálkodási NYÁK relé megoldásokról

2022. szeptember 08., csütörtök, 17:34

Címkék: energia energiagazdálkodás energiamenedzsment Farnell Omron webinárium

A virtuális esemény betekintést nyújt a megújuló energia használat hatékonyságának egy 200A-es NYÁK relé segítségével történő növelésébe.

Az element14 közösség az OMRON-nal közösen szervez webináriumot, hogy tagjait megismertesse az energiahatékony inverteres termékek új, nagy teljesítményű 200A-es NYÁK-reléjével. A webináriumon az OMRON bemutatja a G9KA NYÁK-relét. Az alacsonyabb hőtermelés segít meghosszabbítani a végtermékek élettartamát a szoláris PV string invertereknél, az online UPS-eknél és egyéb invertereknél. A NYÁK elöregedési kockázatának csökkentése és az ipari kontaktorok cseréjének előnyei kapcsán a hullámforrasztási alkalmazások is szóba kerülnek majd.

A „PCB Relay Solutions for Energy Management” című webináriumra szeptember 14-én 17:00 órakor kerül sor.

„Mivel az energiaipar a saját előállítású napenergiára tekint elsődleges villamosenergia-forrásként, a mérnököknek és a tervezőknek megfizethető, megbízható termékekre van szükségük energiagazdálkodási megoldásaikhoz – jelentette ki Dianne Kibbey, az element14 közösségi médiájának globális vezetője. – Büszkék vagyunk arra, hogy az OMRON-nal együttműködve megoszthatjuk a tudást közösségünkkel, és mélyebbre merülünk az általunk kínált fenntartható energiatervezési lehetőségekben.”

Az element14 közösség a következőkről tudhatnak meg többet a webináriumon:

  • Az OMRON relék részletes ismertetése?
  • Miként szélesíti a G9KA relé a tervezési lehetőségeket az ultraalacsony érintkezési ellenállással a relé teljes élettartama alatt;
  • A G9KA NYÁK relé teljesítménye egy tényleges alkalmazásban;
  • A >200A referencia nyomtatott áramkör leírása;
  • Referencia forrasztási állapot.

Vegyen részt ezen a webináriumon, tegye fel a legjobb kérdéseket az előadás során és nyerjen egy 165 dollár értékű keményfedeles könyvet a fotovoltaikus/termikus (PV/T) rendszerekről! Az előadást követően ezenkívül egy rövid vetélkedőn is tesztelheti a tudását. Töltse ki a kvízt, és nézze meg az előadást élőben vagy felvételről, hogy megszerezze a tanúsítványt.

A webináriumon szerepel Steve Drumm, az OMRON Electronics Components stratégiai marketing menedzsere. Drumm alkalmazástámogatást biztosít az energiagazdálkodási termékek alkatrész- és modulalapú megoldásaihoz, beleértve a napelemes invertereket (PVI), az energiatároló rendszereket (ESS), az elektromos járművek töltőit (AC és DC), az üzemanyagcellákat, illetve az intelligens mérést. Az OMROM-nál eltöltött közel 30 év tapasztalatával felvértezve technikai és kereskedelmi alkalmazási útmutatást is tud nyújtani a webinárium résztvevői számára.

Regisztrációhoz és a webináriumról további információért kérjük, látogasson el a következő oldalra: https://community.element14.com/learn/events/c/e/1602.

www.farnell.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?

Lehet a vákuum is gazdaságos

Média Partnerek