Varsóban eldőlhet a közép-és kelet európai energiaipar jövője

A KICkoff új irányt szab a közép- és kelet európai energiaipar jövőjének

2016. augusztus 15., hétfő, 16:02

Címkék: energia energiaellátás energiafelhasználás energiafogyasztás energiaforrás energiagazdálkodás fenntarthatóság konferencia

A vezető európai, fenntartható energiagazdálkodás-innovációs vállalat, a KIC InnoEnergy szeptember 20-án rendezi meg a KICkoff döntőt Varsóban. A díjátadóval egybekötött ingyenes konferencia egyedi ismerkedési lehetőséget nyújt a fenntartható energiagazdálkodás ágazati képviselőinek a közép- és kelet-európai régióban. Itt a látogatók nem csak a legfrissebb innovációkkal ismerkedhetnek meg, de találkozhatnak a szektor legújabb befektetési lehetőségeivel is.

„A rendezvény olyan találkozási pont a régió fenntartható energiaiparral foglalkozó vezető képviselői számára, ahol megvitathatják ötleteiket, potenciális befektetőkkel találkozhatnak, valamint valóra válthatják elgondolásaikat. A KIC InnoEnergy vár mindenkit, aki érdekelt a fenntartható energiaiparban, hogy közös erővel támogassuk az új ötletek fejlesztését” – hangsúlyozta Christo Balinow, a KIC InnoEnergy Észak-Amerikáért, Közép- és Kelet-Európáért, továbbá a Közel-Keletért felelős üzletfejlesztési vezetője.

A díjkiosztón elismerésben részesülnek Közép-Kelet-Európa legfigyelemreméltóbb befektetői, start-up cégei, valamint közepes-, illetve kisvállalkozásai. A fenntartható fejlődés innovátorai mind azzal a céllal neveztek a versenyre, hogy elnyerjék a tízezer eurós fődíjat. A második és a harmadik helyezett ötezer, és háromezer eurós jutalomban fog részesülni.

A győztesek bekerülnek egy mentorprogramba is, amely magába foglalja az üzleti modell kiértékelését és annak az esélyét, hogy benevezhessenek a KIC InnoEnergy Highway® pályázatára, ahol újabb támogatásban és további százötvenezer eurónyi befektetésben részesülhetnek.

Mindezek mellett az eseményen előadást tart többek között Jason Saltzman, amerikai technológiai vállalkozó, az Alley NYC társalapítója, továbbá számtalan más üzletember, alkotó és véleményvezér, így Paul Papadimitriou is, korunk digitális forradalmának és a változások üzletre gyakorolt hatásának szakértője, az innovációs stratégiákkal foglalkozó Intelligencr alapítója.

A KICkoff záróeseménye iránt érdeklődők az alábbi linkre kattintva regisztrálhatnak az ingyenes rendezvényre: https://kickoff.skipsolabs.com/en/page/kickoff-final-en

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?

Média Partnerek