Bővült a Farnell elektronikus és elektromos termékeinek választéka

A Farnell 20 000 új termékkel bővíti a portfóliót a számítógépes kiegészítőktől az irodai berendezéseken át a szerszámokig és a világítástechnikáig.

2021. április 14., szerda, 21:15

Címkék: elektromos elektronika elektronikai ipar Farnell IT IT infrastruktúra IT menedzsment tápegység világítás világítástechnika

Az elektronikai alkatrészek, termékek és megoldások globális forgalmazójának számító Farnell 20 000 új elektronikus és elektromos termékkel bővítette portfólióját. Az új termékcsalád számítógépes kiegészítőket, irodai berendezéseket, tápegységeket, audiovizuális berendezéseket, köztük webkamerákat, memóriakártyákat, szerszámokat és világítástechnikai eszközöket tartalmaz többek között olyan nagy márkáktól, mint a Western Digital, a Sandisk, a Startech, vagy éppen a Bosch.

A választék bővítése jelentősen kiszélesíti a Farnell ügyfeleinek választási lehetőségét az elektronikus és elektromos technológiák között, amelyekre egyre nagyobb a kereslet, mert szerte Európában továbbra is széles tömegek dolgoznak otthonról.

A Farnell rövid átfutási idő alatt elérhető új termékei:

  • A TRUST TRINO HD VIDEO webkamera, egy stílusos 720p HD plug and play webkamera kényelmes beépített mikrofonnal és fotógombbal. A 8 megapixeles érzékelő ideális videocsetekhez és a Zoom, a Microsoft Teams, a Skype, valamint a YouTube használatához.
  • A Startech 7 portos ipari USB 3.0 Hub hét külső USB 3.0 portot jelent a számítógép számára. A DIN sínre vagy panelekre történő felszerelésre alkalmas ipari hub elektrosztatikus kisülés (ESD) és túlfeszültség védelmet nyújt zord ipari környezetben történő használat során és akár 5Gbps sebességet is támogat.
  • 8 GB kapacitású Integral Flash Memory SDHC kártya, egy prémium SDHC kártya az Integral Ultima Pro termékcsaládjában. Szupergyors átviteli sebessége révén ideális videokamerákban és digitális fényképezőgépekben történő felhasználásra, 1080p Full-HD videó és RAW képek rögzítésére.
  • Biztonsági Master Lock kizáró/lezáró lakat: Könnyű, hőre lágyuló, kizáró/lezáró alkalmazásokhoz tervezett biztonsági lakat. A nagy biztonsági osztályú lakatnál a kulcs a cilinderben marad nyitott állapotban, így a lakat nem maradhat nyitva. Tartós, könnyű, ellenáll a magas hőmérsékletnek, vegyszereknek, valamint a maró környezetnek.

„Nagy öröm számunkra, hogy az új termékeket felvettük kínálatunkba és így javíthatjuk a szolgáltatásunkat – mondta Simon Meadmore, a Farnell IP&E globális vezetője. – Az európai ügyfelek számára már most is a kibővített audio- és kéziszerszám választék áll rendelkezésre. Az otthoni munkavégzés során egyre fontosabbá válnak az olyan irodai felszerelések és kiegészítők, mint például a webkamerák és a memóriakártyák.”

www.farnell.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

26 év után adja át a stafétát a Phoenix Contact Kft. ügyvezetője

Média Partnerek