Még lehet regisztrálni a berlini SUSECON-ra!

2024. június 04., kedd, 19:20

Címkék: IT IT infrastruktúra IT menedzsment konferencia SUSE

Idén június 17. és 19. között rendezik meg a SUSE éves konferenciáját, ahol a szakértők a vállalati informatika legfontosabb trendjei mentén mutatják be a legjobb gyakorlatokat, a legfrissebb fejlesztéseket és hasznos tapasztalataikat több mint 100 előadás keretében. Többek között a mesterséges intelligencia, a kiberbiztonság, az open source és konténermegoldások, az edge és a felhőkörnyezetek szerepelnek a témák között.

A SUSE nemzetközi ügyfelei és partnerei 2024-ben Berlinben osztják meg a SUSECON látogatóival a legrelevánsabb ismereteket és technikai megoldásokat a vállalati informatika új kihívásaival kapcsolatban. A június 17-19-i rendezvényen olyan nagyvállalatok képviselői is megszólalnak, mint az AWS, az SAP és a Bosch, a résztvevők pedig hands-on demókon és tutorialokon keresztül is elmerülhetnek a termékek részleteiben.

Az egyik bemutatón például azt demonstrálják majd a SUSE szakemberei, hogy milyen módszerrel lehet feltörni egy Kubernetes fürtöt egy ismert sebezhetőségen keresztül, aztán hogyan kell kitörni a fürtből, és átvenni az irányítást a gazdarendszer felett. A valós helyzetet imitáló demó során az is kiderül, hogyan lehet ezeket a veszélyes sebezhetőségeket foltozás nélkül biztonságossá tenni.

 

 

Egy másik előadás arra ad választ, hogy a nagy lefedettséggel és elosztott hálózattal rendelkező telekommunikációs szereplők miként használhatják ki a peremhálózati informatikai megoldásokban rejlő előnyöket üzleti tevékenységük fejlesztésére. Míg például a tengerészeti biztonsággal, adatgyűjtéssel és intelligens hajózási technológiákkal foglalkozó Danelec a tengeri szállítás kibocsátáscsökkentésével kapcsolatos tapasztalataiba és eredményeibe avatja be a közönséget.

Regisztráljon az eseményre, és vegyen részt az iparág egyik legjelentősebb szakmai rendezvényén!

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

26 év után adja át a stafétát a Phoenix Contact Kft. ügyvezetője

Média Partnerek