Felhő alapú felügyeleti megoldások üzleti és lakossági légkondicionáló rendszerekhez

2018. december 14., péntek, 16:29

Címkék: energia energiafelhasználás energiagazdálkodás energiahatékonyság energiamenedzsment energiatakarékos felhő felhőalapú szolgáltatás felhőplatform légkondicionálás légkondícionáló Toshiba

A vezeték nélküli adapterek és a mobilalkalmazások lehetővé teszik az üzleti és lakossági légkondicionáló rendszerek okostelefonon vagy táblagépen keresztüli intelligens vezérlését- Toshiba AC HOME Control lakossági vezérlését Toshiba AC HOME Control lakossági alkalmazásokkal, amelyek letölthetők Android és iOS operációs rendszerekhez a Google Playről vagy az App Store-ból - © Toshiba Carrier Corporation

A nagy hatékonyságú és teljesítményű üzleti és lakossági légkondicionáló rendszerek globális éllovasának számító Toshiba új felhőfelügyeleti megoldásokat mutatott be a klímaberendezésekhez. Mindkét alkalmazás speciálisan tervezett vezeték nélküli adaptereket használ a légkondicionáló rendszerek az épület vezeték nélküli routerén át a felhőhöz történő csatlakoztatásához, lehetővé téve a rendszer távoli okos vezérlését, akár több felhasználó által, egy okostelefonra vagy táblagépre telepített mobilalkalmazással.

Toshiba Home AC Control (lakóépület)

A lakossági klímaberendezések felhasználói egy intuitív, okos vezérlőfelülettel gazdagodnak és a vezeték nélküli interfész-adaptereket a Toshiba fali és konzolos egységeihez csatlakoztathatják. Egy biztonságos, felhasználóbarát mobilalkalmazással okostelefonon vagy táblagépen keresztül akár öt családtag is vezérelhet távolról legfeljebb 10 beltéri egységet. Az alkalmazás egyszerű, intuitív, mégis sokoldalú vezérlést biztosít a rendszer számára. A fő funkciók néhány kattintással elérhetők és az alkalmazás öt különböző nyelven használható.

A felhő alapú felügyeleti megoldás lehetővé teszi a komfortérzet és az energiafogyasztás szabályozását akár otthon, akár távolról. A Toshiba Home AC Control lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a családtagok időbeosztásának megfelelően heti ütemezést állítsanak össze, minden időpontban maximális kényelmet és optimális energiafelhasználást biztosítva. Több felhasználó több egységet is vezérelhet, az egységek csoportosítása pedig lehetővé teszi, hogy egy család akár három zónát is létrehozzon és szabályozhasson a saját otthonában.

A felhőfelügyeleti funkciók közé tartoznak az alapvető be- és kikapcsolási módok, az üzemmódok váltása, a hőmérséklet, a ventilátor sebesség és a légterelők helyzetének beállítása. A Toshiba új megoldása lehetővé teszi a csendes beltéri és kültéri egységek vezérlését, az eco, a boost és a szünidő üzemmódok, a kandalló üzemmód, a plazmaszűrős beltéri levegőminőség-menedzsment, a padlófűtés funkció, valamint a gyermekzár funkció beállítását. Mindezek miatt ez a rendszer számít jelenleg a piacon elérhető legfejlettebb felhő alapú felügyeleti megoldásnak.

Toshiba AC Control (kereskedelmi és üzleti) A kereskedelmi felhasználók számára a TCC-Link hálózatba csatlakoztatott legfeljebb 32 RAV/VRF beltéri egység (a központi vezérlőkhöz és az épületfelügyeleti rendszerekhez való csatlakozásra tervezve) könnyedén csatlakoztatható az intelligens eszközvezérlő interfész átjáróhoz. Az átjáró ezután a vállalati routeren keresztül kommunikál a felhőszerverrel, lehetővé téve a végfelhasználók és az épületfelügyelet számára, hogy a légkondicionáló rendszert egy okostelefonra vagy táblagépre töltött mobilalkalmazással vezéreljék.

A kisebb kereskedelmi és üzleti alkalmazások, például irodák, szállodák és kiskereskedelmi egységek számára kifejlesztett új vezérlési megoldás egyszerű, de hatékony többfelhasználós alternatívát jelent a hagyományos távirányítók helyett. A normál felhasználók (akár 32 + 1 adminisztrátor) képessé válnak az irodájukban, a tárgyalóteremben vagy egyéb, a közvetlen környezetben található egységek vezérlésére, miközben a rendszergazdák a teljes rendszer konfigurálására és monitorozására, valamint különböző hozzáférési szintek beállítására és ellenőrzésére kapnak lehetőséget.

Az intuitív, felhasználóbarát alkalmazáson keresztül elérhető Cloud Control funkciók közé tartoznak az alap be- és kikapcsolás, az üzemmódok váltása, a hőmérséklet, a ventilátor sebesség és a légterelők helyzetének beállítása. A Toshiba új megoldása lehetővé teszi a hőmérséklet és az ütemezés fokozottabb szabályozását, ezenkívül a hőmérséklet behatárolását, valamint az üzemmód / beállítási pont / ki-bekapcsolás zár funkciók vezérlését.

www.toshiba-aircondition.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?

Lehet a vákuum is gazdaságos

Média Partnerek