Már fekete-fehérben is kapható a SHORAI™ Edge

2023. március 16., csütörtök, 19:40

Címkék: HVAC Internet of Things légkondicionálás légkondícionáló Toshiba

Új színekben az otthoni légkondicionáló alkalmazások, intelligens vezérléssel és IoT-képességekkel.

Azok számára, akik stílusos, intelligens klímaberendezést keresnek, jó hír, hogy már fekete vagy fehér színben is elérhető a Toshiba Air Conditioning továbbfejlesztett SHORAI™ Edge terméke. A Toshiba Air Conditioning a Carrier Global Corporation (NYSE: CARR) része, amely az egészséges, biztonságos, fenntartható és intelligens épület- és hűtőlánc-megoldások vezető globális szállítója.

A stílusos SHORAI™ Edge Black and White új szintre emeli az otthoni légkondicionálás stilusát

A harmonikus kialakítású, színben (fekete vagy fehér) is illeszkedő távirányító számos modern funkciót tartalmaz az optimális kényelem és energiahatékonyság érdekében. A továbbfejlesztett SHORAI™ Edge alapkivitelben egy új, a beltéri egységbe teljesen beágyazott Wi-Fi adapterrel is rendelkezik.

Az intuitív Toshiba Home AC Control alkalmazással kombinálva a felhasználók olyan IoT funkciók előnyeit élvezhetik, mint az energiafigyelés a felhasználó által kiválasztott megjelenítési formátummal, valamint az intelligens hangszóró hangvezérlés a Google Home Assistant vagy az Amazon Alexa segítségével. Az egyszerre szép és elegáns, új fekete-fehér SHORAI™ Edge napjaink trendi belső tereinek kiváló kiegészítője.

www.toshiba-aircondition.com/hu/

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?

Média Partnerek