Új generációs Toshiba MiNi-SMMS: kis méret, nagy teljesítmény

2023. március 27., hétfő, 17:46

Címkék: HVAC légkondicionálás légkondícionáló légtechnika Toshiba

A Toshiba Air Conditioning kibővíti az R32 hűtőközeg kínálatát, amely egy kompakt VRF rendszert is tartalmaz a kisebb üzleti létesítmények számára.

A nagy hatékonyságú HVAC-rendszerek globális vezető vállalatának számító Toshiba Air Conditioning egy mini változtatható hűtőközeg-áramlású (VRF) rendszerrel bővíti portfólióját, amely alacsony GWP értétkű R32 hűtőközeget használ. Az új generációs R32 MiNi-SMMS VRF rendszer rendkívül hatékonyan biztosítja a komfortot a kisebb üzleti létesítmények és a felső kategóriás lakóhelyiségek számára.

A Toshiba Air Conditioning a Global Comfort Solutions része, a Carrier Global Corporation (NYSE: CARR) HVAC szegmensének üzleti egysége, amely az egészséges, biztonságos, fenntartható és intelligens épület- és hűtőlánc-megoldások vezető globális szállítója.

A vállalkozások szén-dioxid-mentes működésének elősegítése érdekében a legújabb generációs Toshiba R32 MiNi-SMMS – csökkentett hűtőközeg-töltet mellett – 80%-kal csökkentette a CO2-egyenérték kibocsátását*1 az előző modellhez képest.*2. Az R32 MiNi-SMMS az első Európában gyártott Toshiba VRF termék, így gyorsabban szállítható ki az ügyfelekhez.

A Toshiba Air Conditioning kibővíti az R32 hűtőközeg kínálatát, és már a kisebb üzleti létesítmények és a felső kategóriás lakóhelyiségek számára ajánlott kompakt MiNi-SMMS VRF rendszert is magában foglalja

Az éghajlatváltozás és a megugró energiaköltségek globális kihívásainak kezelése iránt elkötelezett Toshiba Air Conditioning olyan technológiákat használ, mint például az iker rotációs kompresszorok, inverterek, vagy éppen az intelligens VRF-vezérlés, amelyek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy egy kompakt termék is képes legyen elérni a 10-hez közeli SEER-értéket és akár az 5,2-es SCOP-értéket. Az 4-6 LE teljesítményű, mindössze 1 050 mm magas és100 kg tömegű egyventilátoros modellek megkönnyítik a termék kezelését és az integrációt.

Az új MiNi-SMMS egész éven át tartó kényelmet kínál széles hőmérsékleti tartományban –20°C-tól fűtéshez és +46°C-ig hűtéshez, szükség szerint optimalizálva a működést az igény szerinti leolvasztó funkcióval és az új vezetékes távirányítóval (RBC-AWSU52-E), Bluetooth-kapcsolattal az okostelefonról történő működtetéshez.

Az összes helyiségforma lefedése érdekében tizenegy típusú beltéri egység áll rendelkezésre 0,3-tól 5 LE-ig, amelyek közül számos fejlett légszűrő megoldásokkal is rendelkezik a magas beltéri levegőminőséget igénylő projektekhez. A csendes beltéri egység mindössze 23 dB(A) zajkibocsátású, ami a susogó leveleknél is kevesebb, míg a kültéri egység maximális működési szinten 52 dB(A)*3*4 zajt generál, amit a felhasználók éjszakai üzemmódban igény szerint akár 44 dB(A)-ra csökkenthetnek.

A megnövelt rugalmasság a másik komoly előny a telepítők, tanácsadók és specifikátorok számára. A rendszer például akár 300 méter hosszú és 50 méter magas csővezetékeket is képes fogadni a kültéri és beltéri egységek között*5 és a rendelkezésre álló20 Pa statikus nyomás is hozzájárul a kültéri egység rugalmas integrálásához. A telepítők és a karbantartó szakemberek a Toshiba link adapter segítségével könnyen hozzáférhetnek a kültéri és a beltéri egységek rendszeradataihoz.

Az R32 A2L (ISO 817), besorolása azt jelenti, hogy „alacsony toxicitású” és „alacsony gyúlékonyságú” kategóriába tartozik, így a Toshiba Air Conditioning a biztonsági megoldások teljes csomagját kínálja az IEC60335-2-40ed6 követelményeinek megfelelően. Az elérhető biztonsági eszközök közé tartoznak a szivárgásérzékelők, az elzáró szelepek és a biztosíték kiolvadása esetén az akkumulátorkészlet. A Toshiba kiválasztási szoftver az optimális biztonsági megoldások kiválasztásában segíti a tervezőket és tanácsadókat.

www.toshiba-aircondition.com/hu/kezdooldal.html

*1 78w/m²-re és 200m2-re 6LE (15,5kW) teljesítménnyel számítva

*2 6 LE a korábbi modellekkel összehasonlítva

*3 Hangnyomásszint mérés: 1 pontos mérés 1,5 m magasságban / 1 m hosszúságban a kültéri egységtől visszhangmentes kamrában

*4 4 LE-s modellhez

Hűtési feltételek: 35°CDB/24°CWB kültéri – 27°CDB/19°CWD beltéri

Fűtési feltételek: 7°CDB/6°CWB kültéri – 20°CDB beltéri

*5 Kültéri egység a beltéri egységek felett

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?

Lehet a vákuum is gazdaságos

Legfrissebb
Legolvasottabb
Média Partnerek