Új Toshiba a háztartási légkondicionáló rendszereket mutattak be

2020. március 09., hétfő, 17:45

Címkék: energiafelhasználás energiafogyasztás energiagazdálkodás energiamegtakarítás légkondicionálás légkondícionáló légtechnika Toshiba

A SHORAI Edge megnövelt komfortot és jobb hatékonyságot biztosít a lakossági légkondicionáló rendszerekhez.

A háztartások és a kereskedelmi hasznosítású ingatlanok nagy teljesítményű és hatékonyságú HVAC (fűtés, szellőzés és légkondicionálás) rendszereiben globális piacvezetőnek számító Toshiba bemutatta az R32 lakossági HVAC széria legújabb modelljeit, a SHORAI Edge beltéri és kültéri egységeket. A SHORAI Edge új mércét állít fel a formatervezés és a teljesítmény szempontjából, egyedi és lenyűgöző esztétikát biztosítva. A beltéri egységeket mind a fűtés, mind a hűtés terén a legmagasabb teljesítményosztály és az A+++ hatékonyság, a beltéri egység hangját 19 dB (A) alá szorító csendes üzemmód, valamint intelligens vezérlők jellemzik.

A SHORAI Edge, a formatervezés és a teljesítmény új szemlélete - Szerzői jog: Toshiba Carrier Corporation

A SHORAI Edge új matt felülete és egyenes vonalvezetése tökéletesen illik bármilyen belső térbe. Az elegáns, modern külcsínt a belvárosi apartmanokhoz, a tetőtéri házakhoz vagy a családi házakhoz igazították. A beltéri egység bármilyen falra gyorsan és egyszerűen felszerelhető az optimalizált, dobozból történő telepítés révén, valamint a csövek csatlakozásainak kivágási jelöléseinek köszönhetően. A beltéri egységek csatlakoztathatóak MONO és MULTI kialakításhoz is.

A SHORAI Edge-t arra tervezték, hogy szinte hangtalan működés mellett optimális kényelmet biztosítson az A+++ fűtési és hűtési üzemmódokban, tényleges energiamegtakarítást biztosítva. A SHORAI Edge jelenleg valóban a legcsendesebb kültéri egység, névleges zajnyomás-szintje 44 dB (A). A Silent funkció ezen felül -6 dB (A) értékkel csökkenti a kültéri egység zajszintjét, ami éjjel-nappal biztosítja a békét és a csendet a szomszédok számára, míg a Quiet funkció a beltéri egység zaját csökkenti alig hallható 19dB (A) értékre az éjszakai jó alvás biztosításához.

Az alacsony környezetterheléshez R32 hűtőközeget használó SHORAI Edge A+++ energiateljesítménye kategóriaelső hatékonyságot eredményez. A Toshiba innovatív forgókompresszor- és inverter-technológiáját tartalmazó, 2,0-7,0 kW hűtési és 2,5-8,0 kW fűtési teljesítményt leadó SHORAI Edge modellben a kompresszor sebességének az igényekhez igazodva bármikor szabályozható a fűtési és hűtési teljesítmény. Az egységekre 8,6 SEER (szezonális hűtési jóságfok) és 5,1 (szezonális teljesítmény együttható) értékeket határoztak meg.

A SHORAI Edge része az innovatív HADA Care hűtési technológia is, ami javítja a levegő eloszlását a helyiségben és védi a bőr nedvességszintjét. A terelőlapok pozíciójának kialakítása közvetett légáramot generál és a helyiségben felül keringő levegővel szabályozza a szobahőmérsékletet és növeli a komfortot. A PM2.5 ultrafinom szűrője a 2,5 mikrométernél kisebb átmérőjű apró anyagrészecskék akár 94%-át is kiszűri. Ez komoly előny, hiszen a kutatások szoros kapcsolatot tártak fel a finom részecskék belélegzése és a légzőszervi megbetegedések között.

A kényelmet maximalizáló SHORAI Edge intuitív távoli funkciókat is tartalmaz a mindennapi élet egyszerűbbé tételéhez, ideértve az előre beállított funkciókat, az energiaszámlák csökkentésére szolgáló energiaforrás kiválasztást és ECO üzemmódot, a kényelmes alvást garantáló éjszakai szobahőmérséklet optimalizálását, valamint a Hi-power üzemmódot a gyors hűtéshez vagy fűtéshez és az egyszerű ütemezéshez. A heti időzítő lehetővé teszi a felhasználók számára a be- és kikapcsolási idők beállítását.

A SHORAI Edge a beépített vezeték nélküli adapter és a Toshiba Home AC Control mobilalkalmazás révén Wi-Fi-n át is vezérelhető, ami otthoni és távoli működtetés esetén is könnyű kezelhetőséget és nagyobb kényelmet biztosít.

www.toshiba-klima.at

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?

Lehet a vákuum is gazdaságos

Legfrissebb
Legolvasottabb
Média Partnerek