Webszeminárum a szenzortechnikáról

2020. december 02., szerda, 17:59

Címkék: Farnell fűtés fűtési rendszer fűtéstechnika hűtés hűtésoptimalizáció hűtéstechnika HVAC légkondicionálás légtechnika levegőtisztaság szellőzés szellőztetés szenzor szenzortechnika webinárium

Az element14 közösség és a Honeywell által szervezett esemény a HVAC rendszer működésének optimalizálására összpontosít. Mikét javítható a levegőminőség és az energiahatékonyság az érzékelő megoldások megfelelő használatával?

Az Avnet Community által működtetett element14.com a Honeywell-lel közösen ingyenes webszemináriumot tart arról, hogy miként javítható érzékelőkkel és kapcsolókkal a levegő minősége, valamint a HVAC (fűtés, szellőzés és légkondicionálás) rendszerek hatékonysága.  2020. december 9-én, 17:00 órakor sorra kerülő webszeminárumon két résztvevő egy-egy Honeywell HAQ levegőminőség-ellenőrzőt nyer majd, akik a szervezők értékelés szerint a legjobb kérdéseket tették fel.

Egyre inkább előtérbe kerül a munkahelyek, az iskolák, valamint a szórakoztató és utazási légterek a levegő minősége és egészséges környezete. Egy tipikus HVAC / R rendszer egészen a közelmúltig csak kevés számú érzékelőt tartalmazott, de a nagy teljesítményű, olcsó mikrovezérlők megjelenésével ezek a rendszerek sokkal kifinomultabbá váltak.

Az élő webinár témakörei:

  • Hogyan használjuk az érzékelőket a termelékenység növelésére és egészség megóvására a levegő tisztítás és energiafelhasználásk optimalizálásával?
  • Hogyan segíthetnek az érzékelők a beltéri levegőminőség és a klímavédelem egyre összetettebb szabályozási követelményeinek kielégítésében?
  • A szenzorok és a kapcsolók védelmet nyújtanak a HVAC / R rendszerekben alkalmazott erősen gyúlékony és mérgező hűtőközegekkel szemben
  • Hogyan használhatók az érzékelők a légáramlás kiegyenlítésére a bonyolult csőrendszerekben a költségtakarékos energiahatékonyság eléréshez?

Mikor? 2020. december 9., szerda, 17:00 – 18:00 óra

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?

Lehet a vákuum is gazdaságos

Legfrissebb
Legolvasottabb
Média Partnerek