Bemutatták az Eaton intelligens energiagazdálkodási rendszerét

Az Eaton bemutatta a konvergens és hiperkonvergens infrastruktúrák számára kifejlesztett Intelligent Power Pod intelligens energiagazdálkodási rendszert

2014. május 28., szerda, 13:24

Címkék: eaton energiamenedzsment intelligent power pod IT infrastruktúra

Az Eaton az úttörő Intelligent Power Pod™ európai, közel-keleti és afrikai (EMEA) bevezetésével új mércét állít fel a virtualizált környezetek energiagazdálkodása terén.

 
Az Eaton által kifejezetten a modern IT architektúrák, pl. konvergens és hiperkonvergens infrastruktúrák számára kifejlesztett integrált Intelligent Power Pod egy szünetmentes tápegységet, áramelosztót, energiagazdálkodási rendszert, házat és támogatást magába foglaló szolgáltatás. A megbízható fizikai infrastruktúrát szolgáltató rendszer a hiperfelügyelő teljes mértékű integrálása mellett garantálja az IT szakemberek számára életbevágó folymatosságot és rugalmasságot. Áramkimaradás esetén kezdeményezi a virtualizált berendezések a felhőre, vagy a tartalék rendszerre történő automatikus átállását. Az Intelligent Power Pod  rendszert magukba foglaló konvergens megoldások később is védettek, vezéreltek és intelligensek maradnak; az év 365 napján, a nap 24 órájában megállás nélkül biztosítják a vállalkozások zavartalan üzletmenetét.
 
„Napjainkban az IT és adatközpont vezetők számára elsődleges prioritás, hogy az üzleti szempontból kritikus alkalmazások áramkimaradás esetén is fennakadás nélkül működjenek,” magyarázta Cyrille Brisson, az Eaton Power Quality EMEA alelnöke. „Nem szeretnének olyan egyedi hálózati védelmi, vagy energiagazdálkodási rendszert kiépíteni, amelynek beállítása és működtetése túl sok időt és túl nagy szakértelmet igényel, hanem egy átfogó és könnyen használható megoldást keresnek. Az Intelligent Power Pod jelenti a megoldást, mert nem pusztán a berendezések elhelyezésére és működtetésére szolgál, hanem a virtualizált műszerfal a távoli energiagazdálkodást is lehetővé teszi.” Az Eaton Intelligent Power Pod rendszere a felhasználó igényekre szabott, „virtualizációra kész”
tartalék tápforrást tartalmaz, a konfiguráció és a státusz szinte azonnali ellenőrzését és módosítását lehetővé tevő felszereltséggel. Az energia felhasználásának pontos nyomon követéséhez a szünetmentes tápegységet megbízható áramelosztó egészíti ki, amely támogatja az informatikai eszközök távoli menedzsmentjét, beleértve a ki/bekapcsolást és az újraindítást. Az Intelligent Power Pod házát az Eaton már bizonyított és nagy elismertségnek örvendő rack szekrényei adják. A szekrények megbízható védelmet nyújtanak a bennük tárolt informatikai berendezések számára, a légáramlás szabályozása pedig segít az energiaköltségek minimalizálásában.
A nagy teljesítményű, mégis intuitív Intelligent Power™ szoftver teljes mértékben integrálja a hiperfelügyelőket és a virtuális gépkezelő, pl. VMware vCenter, vSphere vMotion és Citrix XenCenter rendszereket. A felhasználók egy helyről, ugyanazon a panelen kényelmesen és hatékonyan ellenőrizhetik a teljes IT-rendszert, beleértve a hálózati infrastruktúrát is. Az üzletmenet folyamatosságának fenntartása érdekében áramkimaradás esetén az Intelligent Power Pod kezdeményezi a virtualizált berendezések az áramszünet által nem érintett tartalék rendszerre, vagy a felhőre történő automatikus átállását. 
 
Az Intelligent Power Pod több olyan támogató szolgáltatást tartalmaz, amelyek segítségével a felhasználók megvédhetik és kiváló állapotban tarthatják  energetikai infrastruktúrájukat.Annak érdekében, hogy a megoldás a konvergens infrastruktúrák számára is megfeleljen, az Eaton szoros együttműködésben dolgozott olyan cégekkel, mint a Cisco, a NetApp, az EMC és a VMware, olyan platformokat integrált, mint Cisco Unified Computing System™ szerverkezelő és hálózati eszköz, a VMWare szoftver és a NetApp adattároló eszközök és támogatta olyan konvergens infrastruktúra-megoldások követelményrendszerét, mint a FlexPod, a FlexPod Express és az EMC VSPEX.
 
www.eaton.eu
Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP ÁLLÁSAJÁNLATOK JANUÁRBAN

AUTOMATIZÁCIÓS MÉRNÖK (F/M/X)

LOGISZTIKAI TERVEZŐ (F/M/X)

KARBANTARTÓ MÉRNÖK

TERMELÉSTÁMOGATÓ TECHNIKUS

IT SPECIALIST WORKSPACE (F/M/X)

Média Partnerek